fbpx

deze boeken verschijnen in september

September staat alweer voor de deur! Wil jij deze maand lekker relaxen met een spannend verhaal of leer je liever iets nieuws? Het kan allemaal, want de boeken die deze maand gaan verschijnen zijn lekker uiteenlopend! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Het slotdeel van de trilogie is er eindelijk! In De erfenis en De verloren erfgenaam volgden we het avontuur van Avery, die zomaar miljarden erfde van een onbekende. Het enige wat ze daarvoor moest doen? Een jaar lang in het oude huis wonen mét de zojuist onterfde familie. Het bleek algauw dat het huis en de familie vol raadsels en geheimen zaten.

In De laatste zet is het dan eindelijk zover; het jaar in het huis is bijna om. Terwijl het om haar heen een drukte van jewelste is, houdt Avery zich liever bezig met de Hawthorne-broers, waarvan ze zich een leven zonder hen niet voor kan stellen. Alles kan veranderen wanneer Avery een onbekende bezoeker binnenlaat in het huis. Het meisje zegt hulp nodig te hebben, maar is ze wel te vertrouwen?

Zullen al onze vragen in dit boek eindelijk beantwoord worden? Het is in elk geval weer een verhaal vol mysteries en puzzels!

Verschijningsdatum: 01-09-2022

Bestel De laatste zet hier.

Na het weergaloze succes van Damn, Horny werd het al snel duidelijk; er moest een tweede deel komen. Marie Lotte Hagen en Nadia van Voorthuizen, beter bekend als feministisch duo DAMN, HONEY, lieten zich dat geen twee keer zeggen. Ze verzamelden opnieuw een boek vol sexy, diverse verhalen.

Fucking horny is een bloedgeile bundel vol hete (queer-)verhalen. Maak je klaar voor verhalen met geblinddoekte avonturen, saunaseks, zombies (ja, echt) en veel toys, die vooral lekker wegblijven van de standaard beelden die we al zo vaak hebben gezien.

Met verhalen van o.a. Daan Borrel, Tijn de Jong, Monique van Loon en Ayla Çekin Satijn.

Verschijningsdatum: 06-09-2022

Bestel Fucking horny hier.

Maak jij je wel eens zorgen over waar je later moet wonen? Over hoe het gesteld is met het klimaat? Over de zorg en de ongelijkheid in ons land? Of misschien maak je je wel zorgen over meerdere onderwerpen. Hoe dan ook, het is tijd voor verandering. Maar hoe kun je die zorgen omzetten in acties? Het Handboek voor de jonge rebel gaat je helpen!

Hierin staat precies uitgelegd hoe je kunt opkomen voor de dingen die jij belangrijk vindt. Vol tips, informatie en inspiratie, zodat jij binnenkort jouw eigen campagne kunt gaan voeren!

Verschijningsdatum: 20-09-2022

Bestel het Handboek voor de jonge rebel hier.

Het laatste boek in het rijtje is een heel bijzondere. In K*tkanker lees je de verhalen van 50 vrouwen tussen de 20 en 100 jaar die kanker hebben. De verhalen van deze vrouwen is aangevuld met meer dan 100 tips, praktische adresjes, handige websites en slimme adviezen. Het boek is er voor alle vrouwen die kanker hebben en op zoek zijn naar herkenning. Wat staat je nu te wachten? Wat doet de ziekte met je vrouwelijkheid en seksualiteit? Maar ook; hoe pak je je leven weer op na die medische molen? Je krijgt antwoord op die vragen en voelt bovenal dat je niet alleen bent.

Sara Stam startte dit project nadat ze zelf de diagnose kanker kreeg. Samen met een team van professionals wil ze de zichtbare en onzichtbare littekens van kanker bespreekbaar maken en tegelijk bijdragen aan een meer diverse en representatieve informatievoorziening voor vrouwen met kanker.

Verschijningsdatum: 14-09-2022

Bestel K*tkanker hier.