fbpx

Pre-order Fucking horny

Na het grote succes van Damn horny werd snel duidelijk dat er een tweede seksbundel moest komen. Marie Lotte en Nydia zijn de moeilijkste niet en gingen voor je aan de slag! Het resultaat ligt over drie weken in de boekhandel: Fucking horny.

Het mainstream pornobeeld, dat kennen we nu wel. Je weet wel: gespierde man met grote pik penetreert kreunende, slanke, gladgeschoren vrouw (met grote tetten). Helemaal leuk als je hier lekker op gaat, we gunnen je de wereld, maar er is meer en dáár willen we graag over lezen. Nu dus dit vervolg. Fucking horny is er voor iedereen die – net als wij – op zoek is naar (nog) meer knettergeile seksverhalen ver weg van de male gaze. Verwacht spank sessies, geblinddoekte avonturen, saunaseks en soloseks, Doms en subs, zombies (huh? Jazeker) en veel toys.

Met verhalen van Daan Borrel, Heleen Debruyne, Bappie Kortram, Sharmila Vooren, Monique van Loon, Tijn de Jong, Ayla Çekin Satijn en anderen.

Lees hier een deel van het verhaal Contactadvertentie (Myrthe Spiteri)

We scanden allebei onze pasjes en stapten de lift in, alsof we elkaar al jaren kenden.Bijna tegelijkertijd zetten we onze helmen en sneeuwbrillen af en keken elkaar aan.

Voordat ik het wist, zat ik naast je en voelde ik je mond vlak bij de mijne. Je zachte ademhaling streelde mijn mond, terwijl onze lippen elkaar aftastend vonden. Van licht en voorzichtig, naar diepe, lange kussen. Ik beet heel zachtjes op je lip en je tong gleed bij me naar binnen. Ik legde mijn hand in je nek en trok je dichter naar me toe. Het zoenen werd hongerig. Ik snakte naar aanraking en intimiteit, en jij voelde alsof je mij wilde laten verdrinken.
Je ene hand trok zachtjes aan mijn haar, je andere hand gleed over mijn dikke
snowboardkleding op zoek naar mij. Ik besefte dat ik veel te veel aanhad om
gevonden te kunnen worden. Dit moest anders.

Ik keek over je schouder en zag dat de lift alweer bijna bij het eindstation
was. Kut. Langzaam maakte ik me los uit jouw armen, ging weer tegenover
je op het bankje zitten en toen de deurtjes openklapten, stapten we als twee
beschaafde mensen weer uit.

‘Rode piste links naar beneden, wie het eerst beneden is?’

Overtuigd? Yes

Pre-order Fucking horny bij Scheltema en ontvang een exemplaar gesigneerd door de HONEYS THEMSELVES!

Wees er snel bij, want alleen de 100 eerste exemplaren worden gesigneerd. De actie eindigt op 2 september. Het boek ligt 6 september op je deurmat, en wordt gratis verzonden in Nederland.

Bestel hier!