fbpx

BBBookstagram 2022 is begonnen!

Vorige week begon de BBBookstagram! Wil je weten wat dat precies is? Lees dan dit artikel.

We zien creatieve en mooie foto’s voorbij komen en laten jullie graag een kleine selectie zien. We hebben zin in de komende thema’s en challenges!

Dit ben ik

We trapten de BBBookstagram af met het thema “Dit ben ik” en het was zó leuk al jullie voorstelfoto’s te zien. Sommige BBBookstagrammers zijn oudgediende en anderen doen dit jaar voor het eerst mee. Ontmoet hieronder Marieke en Hanne!

Favoriet boek

Een favoriet boek kiezen blijft lastig! Heleen heeft daarom gekozen voor een boek dat de afgelopen maanden de meeste indruk op haar maakte.

PRIDE

De eerste challenge van de BBBookstagram is PRIDE. Kies een kleur uit de regenboogvlag en verzamel alle boeken in die kleur bij elkaar, zodat we samen een grote regenboogvlag vormen.

En dat is fantastisch gelukt!

Lievelingstrope

Tropes zijn amazing. Jullie hebben een flinke lijst van lievelingstropes, van fake dating tot sprookjeshertellingen!

Hoofdzaken

De Hoofdzaken-serie begon met maar je ziet er helemaal niet autistisch uit. Drie jaar later is de serie uitgebreid met vijf titels, ligt het volgende boek bij de drukker (Eetgestoord verschijnt 23 augustus!) en staan er twee nieuwe onderwerpen op de planning voor 2023.

De foto’s die jullie met deze boeken plaatsen en de verhalen die jullie erbij vertellen, verwarmen ons hart. Hier doen we het voor!

Vakantiekiekje

Hoe ziet jouw (zomer)vakantie eruit? Lees je aan het strand of struin je boekenwinkels af?

Marieke kwam deze fantastische minibieb tegen in Guernsey. Van ons mogen deze ook wel in Nederland staan!