fbpx

deze boeken verschijnen in mei!

Koningsdag is geweest, we hebben gebaald over het uitstel van Verguld en we hadden sneeuw; kortom een bewogen maand! We hebben ontzettend veel zin in mei en kondigen graag de boeken aan die je kunt verwachten! Krijg je na het lezen van Wat als dit het is geen genoeg van Arthur en Ben? Dan hebben we goed nieuws: in mei verschijnt het tweede deel van dit verhaal. Ook is Verguld dan ein-de-lijk daar! Extra blij zijn we om een nieuw deel aan onze Hoofdzaken-serie toe te kunnen voegen. In Ga gewoon wat leuks doen vertelt Aafke Romeijn o.a. over haar ervaringen met een depressie.

Verguld - Marissa Meyer

Vorige maand hebben we jullie al klaargemaakt voor het verschijnen van Verguld, maar toen werd ons geduld even op de proef gesteld! Over twee weken is het dan EIN-DE-LIJK zover! Hij ligt in de winkel en we can’t wait!

Heb je trouwens al gezien dat je een exemplaar van Verguld kan winnen?

Verschijningsdatum: 13-05-2022

Bestel hier Verguld!

De afstand tussen jou en mij (nieuwe editie) - Marina Gessner

‘’Voor McKenna was romantiek een nacht onder de sterrenhemel. Ze had geen vriendje nodig om het romantisch te maken. Ze had alleen de buitenlucht nodig en de geur van dennen. Alleen het geluid van krekels, kruisboomkikkers en de door de bomen ruisende wind.’’

In De afstand tussen jou en mij van Marina Gessner maken we kennis met McKenna. McKenna heeft alles voor elkaar: goede cijfers, een leuk vriendje en een toelating voor de universiteit op zak. Toch besluit McKenna om de universiteit een jaar uit te stellen en samen met haar beste vriendin Courtney een andere droom te gaan vervullen; de Appalachian Trail te gaan lopen. 3500 kilometer door de wildernis van een van de noordelijkste staten van Amerika naar het zuiden, met alleen een backpack op haar rug. Als Courtney op het laatste moment besluit niet mee te gaan, weerhoudt dit McKenna er niet van om de maandenlange tocht stiekem in haar eentje af te leggen.

Als McKenna onderweg de charismatische, mysterieuze Sam tegenkomt en besluit hem van het verharde pad af te volgen, wordt haar reis opeens veel gevaarlijker – zo gevaarlijk dat McKenna moet vechten voor zowel haar leven als dat van hem.

Na het lezen van De afstand tussen jou en mij wil je nog maar één ding: je smartphone in de prullenbak gooien en 3500 kilometer wandelen met een rugzak op je rug.

De nieuwe editie van De afstand tussen jou en mij heeft een nieuw omslag en is maar €12,99!

Verschijningsdatum: 02-05-2022

Zo moet het zijn - Becky Albertalli en Adam Silvera

[Let op: Spoiler Alert voor als je het eerste boek nog niet hebt gelezen]

‘’Stel dat we het gewoon proberen? Die vraag komt in me op zodra ik aan hem denk. Ik heb het gevoel dat ik een hele tijd zoek ben geweest, als een doos waarvan het verzendlabel ergens onderweg is afgescheurd. Maar volgens mij heeft iemand me eindelijk gevonden.’’

Ook zo benieuwd naar het vervolg van Wat als dit het is? In Zo moet het zijn van Becky Albertalli en Adam Silvera keren we terug naar het verhaal van Arthur en Ben. Inmiddels zijn er twee jaren verstreken en zijn ze allebei hard op weg om hun toekomstdromen na te jagen. Ookal zijn ze niet meer bij elkaar, zijn ze niet gestopt met aan elkaar denken. Wat gebeurt er als ze elkaar weer tegen het lijf lopen? En krijgen Arthur en Ben dan eindelijk hun happy ending?

Verschijningsdatum: 26-05-2022

Bestel het boek hier: Zo moet het zijn.

Ga gewoon wat leuks doen - Aafke Romeijn

‘’Ik geloof dat wanneer we voor elkaar zorgen en oprechte interesse tonen in de ander, ook in de donkere dagen, dat we onszelf en de ander ontzettend veel leed kunnen besparen. Mijn oproep is dan ook om depressie bespreekbaar te maken, en ik hoop daar met dit boek aan bij te kunnen dragen.’’

Het vijfde deel van de succesvolle serie Hoofdzaken gaat over depressie en wordt geschreven door auteur, muzikant en ervaringsdeskundige Aafke Romeijn.

Zij kampt al sinds haar 10e met zware depressies en vertelt in Ga gewoon wat leuks doen openhartig en eerlijk over de ziekte. Ze bespreekt het klinische gedeelte, duikt in de geschiedenis, behandelt alom bekende vooroordelen en misverstanden en geeft antwoord op veelgestelde vragen.

Lijkt een gesigneerd exemplaar van Ga gewoon wat leuks doen jou helemaal te gek? Pre-order ‘m dan hier!

Verschijningsdatum: 31-05-2022