fbpx

Kun jij ook niet wachten tot Verguld in je boekenkast staat?

Klinkt een verhaal gebaseerd op repelsteeltje met een vleugje dark fantasy, een tikkeltje Germaanse mythologie en een friends-to-lovers romance jou als muziek in de oren? Zet Verguld dan alvast maar op je books-to-read-lijstje.

De koningin van de sprookjesbewerkingen, Marissa Meyer, is terug met een nieuw boek, ditmaal gebaseerd op het sprookje van Repelsteeltje:

Wanneer Serilda één van haar levendige leugens vertelt, krijgt dit de aandacht van de duistere Erlking en zijn groep ondode jagers. Meegenomen in een grimmige wereld waar sinistere wezens haar niet uit het oog verliezen, moet Serilda een onmogelijke taak zien te volbrengen; als het haar niet lukt om stro tot goud te spinnen, zal ze dit met haar leven moeten bekopen. In haar wanhoop verzonken, roept Serilda onbewust een mysterieuze jongen tot hulp. De jongen is bereid Serilda te helpen, maar hier staat wel een prijs tegenover. Liefde was niet bij deze deal inbegrepen.

Door de papiertekorten laat Verguld helaas nog even op zich wachten. Vanaf 13 mei zal die shinen in de boekhandel en in jouw boekenkast!

De eerste druk is een speciale volledig gouden limited edition: met stofomslag, naked cover, goudfolie, gouden schutbladen en goud op snee verkrijgbaar.

Pre-order Verguld hier of lees alvast de eerste twee hoofdstukken!

Ontdek de code en maak kans op een exemplaar van Verguld!

We hebben in vijftien boekhandels door Nederland en België een vogelkooi geplaatst. In deze vogelkooi staat achter slot en grendel een exemplaar van Verguld dat JIJ kan winnen!

Wat moet je doen?

Van 16 mei t/m 22 mei zetten we in onze story drie quizvragen. We verklappen nog niet op welke momenten die week we dat doen, dus houd onze Insta goed in de gaten! Als je alle quizvragen hebt beantwoord, heb je een driecijferige code en kun je een van de exemplaren bevrijden!

SUCCES!

De boekhandels waar je één van de vogelkooitjes kan vinden:

van der Velde Groningen Grote Markt, Groningen

Boek en kantoor De Ganzenveer, Helmond

Krings, Sittard

Donner, Rotterdam

Gianotten Mutsaers, Tilburg

Koperen Tuin, Goes

Kinderboekwinkel de Toverlantaarn, Leeuwarden

Boekhandel Verkaaik, Gouda

Boekhandel Plukker, Schagen

Dekker van de Vegt, Nijmegen

Boekhandel Stumpel, Almere

Boekhandel Veenendaal, Amersfoort

Venstra, Amstelveen

Boekhandel Westerhof (Diezerstraat), Zwolle

De Brugse Boekhandel, Brugge