fbpx

boekpresentatie Ga gewoon wat leuks doen

Ga gewoon wat leuks doen

In alweer (?!) het vijfde deel van de Hoofdzaken-serie, Ga gewoon wat leuks doen, vertelt Aafke Romeijn openhartig over haar ervaringen met depressie(s) en gaat taboeonderwerpen als het effect van haar depressies op haar seksleven, zwangerschap en moederschap niet uit de weg.

Ga gewoon wat leuks doen is een helder en eerlijk boek voor iedereen die een depressie heeft (gehad), en voor de mensen die hier misschien niet zelf mee dealen maar depressie wel beter willen begrijpen.

Benieuwd naar wat Aafke allemaal te vertellen heeft? Dan kan je hier exclusief het eerste hoofdstuk lezen!

Ga gewoon wat leuks doen op de boekpresentatie

Lijkt het jou leuk om op donderdag 2 juni bij de boekpresentatie van Ga gewoon wat leuks doen te zijn? Dan kan! Op de website van Boekhandel Broese in Utrecht kun je je aanmelden. Het belooft een indrukwekkende avond te worden waarin Aafke meer over haar boek zal vertellen en er bovendien genoeg tijd is om vragen te stellen en te socializen!

De inloop is vanaf 17.00 uur en het programma start om 17.15 uur. Na het programma is er een borrel die duurt tot en met 19.30 uur.

Zie we je daar?

Gesigneerd exemplaar van Aafke

Nog meer nieuws rondom Ga gewoon wat leuks doen: tot en met maandag 23 mei 2022, kan je bij Broese het boek pre-orderen en deze door Aafke laten signeren! Hoe tof is dat?!