fbpx

Is ‘ie weer: de BBBookstragram Challenge 2018!

Omdat het inmiddels een gewoonte is geworden hebben we augustus omgedoopt tot BBBookstagram-maand. Eenendertig challenges, eenendertig foto’s en drie hele toffe prijzen!

 

Augustus = Blossom Books Bookstagram Challenge

We durven niet eens uit te rekenen hoeveel tijd we per dag op Instagram doorbrengen. Je wordt er gewoon ingezogen en komt er vervolgens niet meer uit – behalve misschien om een boek te lezen. Wij willen je graag een reden geven om de hele maand augustus met beiden bezig te zijn: om lekker online over je favoriete boeken te praten, om foto’s van de allermooiste covers te delen, en om de beste leesplekken te delen.

 

Je hoeft geen bookstagram te hebben om mee te doen aan deze challenge. Het enige wat je nodig hebt voor deze challenge is een Instagram-account, een werkende (telefoon met) camera en een aantal (geliefde) boeken. En een beetje tijd en creativiteit.

 

Hoe werkt het?

We hebben een lijst met eenendertig opdrachten samengesteld, voor iedere dag van de maand een. Die vind je hieronder. Een uitgebreidere lijst met toelichting vind je hier:

BB Bookstagram Challenge 2018

Je kunt ook  onze Instagram in de gaten houden, én we hebben een evenement aangemaakt op Facebook, zodat je nog meer kunt praten over je favoriete boeken en eventueel je foto struggles. We helpen elkaar natuurlijk graag!

Heb je nog wat tips nodig? Bekijk dan dit artikel over de challenge van 2017 met tips, en dit artikel over de challenge van 2016.

 

Prijzen

Zorg dat je aan zoveel mogelijk challenges meedoet, want we hebben drie hele toffe prijzen! We verloten:

  • Twee keer een tasje naar keuze voor de Proud Bookjunkies die alle challenges hebben volbracht.
  • Een boekenpakket naar keuze t.w.v. 50 euro voor de mooiste foto

We maken de winnaars begin september bekend.

 

Klaar voor de start, af!