fbpx

WIN een Body positive-fotoshoot

Wil jij body positivity delen met de rest van de wereld?! Doe dan mee aan deze actie en win een Body positive-fotoshoot die onderdeel wordt van de BPP-campagne!

*Deze winactie is voorbij*

Heb jij Body positive power van Megan Jayne Crabbe in een keer uitgelezen? Ligt hij nog op je nachtkastje, en lees je iedere avond een hoofdstuk? Of pak je hem iedere keer weer even op in de boekhandel, maar wacht je nog even tot je salaris er is? Maakt niet uit, als je de geweldige boodschap maar wilt delen met de rest van de wereld! Je kan nu een body positive fotoshoot winnen en ook nog eens onderdeel worden van de body positive power-campagne!

 

Voor de campagne van Body positive power gingen de dames uit de Nederlandse rugby-top uit de kleren. Deze prachtige vrouwen krijgen veel te vaak te horen dat ze op wat voor manier dan ook niet voldoen aan het schoonheidsideaal. Pfff… Maar de campagne laat nog lang niet genoeg soorten vrouwen zien, want er zijn dikke vrouwen, dunne vrouwen, lange vrouwen, korte vrouwen, vrouwen met en zonder een (zichtbare) beperking, zwarte vrouwen, witte vrouwen. En ze zijn allemaal hartstikke mooi! Oh en al die dingen gelden natuurlijk ook voor mannen.

 

 

Om het in het kort te zeggen: we willen de campagne diverser maken en iedereen de kans geven om een steentje bij te dragen aan de body positivity in de wereld. En daar kan jij heel gemakkelijk aan meedoen!

 

 

Hoe doe je mee?

Upload een foto van jezelf op Instagram met #bopofoto. Het maakt niet uit wat je aan hebt, of je in je ondergoed staat of volledig bent gekleed, als je er maar voor zorgt dat niet alleen je hoofd zichtbaar is! Je mag met meerdere foto’s meedoen, alleen of samen met je beste vriendin, moeder of buurvrouw. Eind oktober kiezen we een winnaar die in zwart ondergoed en voor een roze scherm op de foto wordt gezet door een professionele fotograaf. Je foto wordt gedeeld via onze socialemediakanalen én kan komen te hangen in de etalage van een aantal boekhandels. Houd er rekening mee dat je 18 moet zijn tegen de tijd van de fotoshoot (die in november 2018 zal plaatsvinden).

 

Wij kunnen niet wachten om al jullie foto’s te zien!!