fbpx

De Blossom Books Bookstagram Challenge

Doe je ook mee? In de maand augustus krijg je elke dag een Bookstagram-challenge. Maak zo mooi en inspirerend mogelijke foto’s en win toffe prijzen!

Augustus = Blossom Books Bookstagram Challenge

Wij kunnen er naar blijven kijken: Bookstagram! Foto’s van boeken in alle kleuren van de regenboog, lezende bookjunkies op fantastische plekken, boeken en koffie… Bookstagram is een community van Instagrams die één ding gemeen hebben: de liefde voor lezen. Je vindt er supertoffe foto’s, kunt er samen fangirlen en doet ook nog eens inspiratie op! Het is een soort Bookjunkies United-platform, eigenlijk.

Omdat we het zo leuk vinden, organiseren we in augustus een Bookstagram Challenge. Je hoeft geen Bookstagram te hebben, als je Instagram hebt, een beetje creatief bent én zin hebt om een maandje foto’s te maken, ben je klaar om mee te doen!

Wat moet je doen

Je vindt hieronder een lijst met opdrachten. Plaats vanaf 1 augustus elke dag (of als het een keertje niet lukt, twee achter elkaar) een foto van de opdracht van die dag. Gebruik #BBBookstagram of tag ons in de foto! Je vindt de lijst met extra toelichting ook nog een keer hier: Blossom Books Bookstagram Challenge.

BBBookstagramchallenge_zwembad

Winnen!

Zorg dat je zo veel mogelijk challenges vervult, want uiteraard geven we een paar toffe prijzen weg! We verloten twee Blossom Books tegoedbonnen van €25,- voor de twee Proud Bookjunkies die alle challenges hebben volbracht, en één tegoedbon van €25,- voor de mooiste foto.

Veel plezier! Wij verheugen ons er nu al op!

  • Lotte
  • 26 jul, 2016
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.