fbpx

De BBBookstagram is BBBack!

Yess, het is weer zo ver: augustus staat in het teken van de enige echte Blossom Books Bookstagram Challenge! Daarbij geven we je elke dag een opdracht/idee/inspiratie voor een Instagramfoto. Doe je ook mee? We geven ook dit jaar weer fijne prijzen weg!

augustus = instagrammen maar!

Wij kunnen er naar blijven kijken: Bookstagram! Foto’s van boeken in alle kleuren van de regenboog, boeken met bijpassende accessoires, en mooie plaatjes waarvan je meteen zin krijgt om te lezen. Bookstagram is een community van Instagrams die één ding gemeen hebben: de liefde voor lezen. Je vindt er supertoffe foto’s, kunt er samen fangirlen en doet ook nog eens inspiratie op! Het is een soort Bookjunkies United-platform, eigenlijk.

We organiseren dit jaar voor de vierde keer de Bookstagram-challenge. En het is elk jaar zo leuk, dat we er meteen weer zin in krijgen zodra de zon een beetje begint te schijnen. Je hoeft geen Bookstagram te hebben, als je Instagram hebt, een beetje creatief bent én zin hebt om een maandje foto’s te maken, ben je klaar om mee te doen!

wat moet je doen

Je vindt in dit artikel (en op onze Instagram) een lijst met opdrachten. Plaats vanaf 1 augustus elke dag (of als het een keertje niet lukt, twee achter elkaar) een foto van de opdracht van die dag. Gebruik #BBBookstagram en tag ons in de foto! Goed om te weten: je mag elke challenge opvatten zoals jij het wilt, dus geef er een leuke creatieve draai aan. Ook leuk: we hebben een Facebook event gemaakt waar je alles over de challenge kan bespreken!

 

tips

  • De camera in de Instagram-app maakt minder goede foto’s (gek genoeg). Dus maak een foto met de camera op je telefoon, en kies hem dan uit de bibliotheek in Instagram!
  • Zorg voor genoeg licht (moet lukken in augustus).
  • Kijk om je heen en gebruik (spullen uit) je omgeving. Alles kan een foto-prop zijn!
  • Vergeet niet dat het vooral voor de lol is, en de perfecte foto bestaat niet.

winnen!

Zorg dat je zo veel mogelijk challenges vervult, want uiteraard geven we een paar toffe prijzen weg! We verloten een Blossom Books-zomerboekenpakket onder alle deelnemers die alle challenges hebben gedaan, en twee keer een Spread the booklove-pakketje: eentje voor de mooiste foto, en eentje voor de origineelste.

Veel plezier! Wij verheugen ons er nu al op!