fbpx

Het is weer tijd voor de BBBookstagram challenge

YES! Dit jaar is het alweer de zesde editie van de BBBookstagram. Heel augustus staat in het teken van deze online challenge.
We hebben 31 fantastische thema’s voor jullie bedacht waar je je creativiteit helemaal op los kan laten gaan. Er zijn dit jaar uiteraard ook weer toffe prijzen te winnen.

Lees verder voor de challenges!

Effe rustig, wat is die BBBookstagram?

Onze BBBookstagram challenge is een jaarlijks terugkerend online event! Bookstagram is een community van Instagrams die één ding gemeen hebben: de liefde voor lezen. Op BookInstagram vind je de mooiste foto’s van boeken, schattige dieren (die boeken lezen) en de allerbeste leesplekken. Het leukste van Bookstagram is dat je andere booklovers ontmoet en je liefde voor lezen kan delen!

Verdwaal je een paar uur in de wereld van Bookstagram? Dan heb je daarna gegarandeerd zin om zelf te gaan lezen!

Oke, je hebt me overtuigd! Hoe doe ik mee?

Superleuk!

De challenges van de BBBookstagram staan hieronder. Je kan dit ook terugvinden op onze Instagram. De thema’s zijn richtlijnen dus voel je vrij om hier lekker creatief mee om te gaan en een unieke foto te maken!

Plaats de foto’s vanaf 1 augustus op je Instagram. Je hoeft geen Bookstagram te hebben, als je Instagram hebt, een beetje creatief bent én zin hebt om een maandje foto’s te maken, ben je klaar om mee te doen!

Heb je een dagje gemist? No problemo, je kan de dag erna gewoon twee foto’s plaatsen.

Vergeet ons niet te taggen (@blossombooks) en gebruik de hashtag #BBBookstagram. Misschien win jij wel een van de BBBookstagram prijzen!

Dit kun je winnen...

Net als ieder jaar verloten we natuurlijk weer prijzen onder alle deelnemers.

  • Onder alle actieve deelnemers verloten we een spreadthebooklove-cadeaubon ter waarde van 50 euro.
  • De maker van de mooiste foto én de maker van de meest creatieve foto krijgen een boek naar keuze opgestuurd.

Dit wordt weer een feestje!