fbpx

Deze boeken verschijnen in augustus 2021

Dit gaat weer een fantastische maand worden met boeken voor ieder wat wils! Er verschijnen drie nieuwe boeken, een hoop nieuwe Structuurjunkie-planners en er staan twee herdrukken op de planning. Nieuwsgierig? Lees vooral verder!

Queer baby

”Cis hetero’s hier, cis hetero’s daar. Ze pikken alle shine. Hallohooo, de queers zijn er ook nog!”

Iedereen gaat er altijd maar vanuit dat je cis en hetero bent dus het ontdekken van je eigen genderidentiteit en seksualiteit kan soms knap lastig voelen. Marie Lotte en Nydia, bekend van feministisch platform Damn, honey zijn daar klaar mee en willen jou helpen om je eigen keuzes te kunnen maken en je daarbij niet te laten leiden door de verwachtingen van dE mAaTsChAppIj.

Marie Lotte en Nydia strijden voor een wereld waarin queermensen evenveel ruimte krijgen als de cis hetero’s – want queerervaringen zijn net zo echt en net zo waardevol. In dit lekker dunne boekje geven ze een inleiding in het queer leven, komen allerlei verschillende queer personen aan het woord én geven ze jou tips en trucs om je eigen fantastische, zelfverzekerde queer leven te gaan leiden.

Queer baby verschijnt op 4 augustus. Je kan het boek hier alvast pre-orderen.

Feniksvlam

In dit adembenemende vervolg op Havenfall, van bestsellerauteur Sara Holland, zijn de problemen van Maddie Marrow nog niet opgelost. Ze heeft de herberg weliswaar verlost van de Zilveren Prins, maar dat is nog niet genoeg om deze ooit zo veilige haven te beschermen.
Maddie moet een einde maken aan de handel in magische objecten van de zwarte markt en tegelijkertijd de deuren openen voor de ooit zo gevreesde gedaanteverwisselaars. Beide taken lijken onmogelijk, maar dan doet Maddie een ontdekking die alles kan veranderen. Wat als ze haar enige thuis moet vernietigen om iedereen te redden?

Je kunt het boek hier pre-orderen, dan ligt het 17 augustus voor je klaar!

Goed werk

‘Werkdruk kan heftig zijn: we willen veel opgeven voor onze doelen, plannen en idealen maar ondertussen willen we ook graag iedereen tevreden houden. Ik weet hoe het is.’

Cynthia Schultz hielp al vele duizenden mensen productiever en effectiever te werken, zowel met haar Structuurjunkie-producten als haar (online) cursussen. In Goed werk bundelt Cynthia al haar kennis over plannen en productiever (thuis)werken. Hiervoor put zij uit alle management- en zelfhulpboeken die zij heeft gelezen, alsook uit haar jarenlange ervaring als drukbezet ondernemer. Cynthia’s stokpaardje: hoe meer je gedaan krijgt in een korter tijdsbestek, hoe meer tijd je over hebt om leuke dingen te doen.

Pre-order het boek hier voor maar € 17,49. Vanaf het moment van verschijnen op 24 augustus 2021 is het boek € 19,99.

Structuurjunkie-planner (datumloos)

Met feedback van gebruikers én nieuwe wensen van Cynthia, verbeterden we de Structuurjunkie-planner. Deze datumloze planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook lijntjespagina’s achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren.

In de A4-planner is tevens ruimte om wekelijks je werkdoel, privédoel en geluksmomenten te noteren.

De planner is beschikbaar in twee formaten: het oude vertrouwde planner-formaat en A4-formaat.

Alle planners worden uitgegeven met twee leeslinten, een glanzende folie op de cover, Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat.

Het normale formaat bestel je hier en het A4-formaat hier! De planner verschijnt 18 augustus.

Structuurjunkie academische planner 2022

Wegens succes terug in de Structuurjunkie-lijn van Cynthia Schultz: een planner mét datum. Deze prachtig uitgevoerde planner loopt van 28 december 2021 tot 2 januari 2023. De planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten en voldoende notitiepagina’s achterin.

De planner is beschikbaar in twee formaten: het oude vertrouwde planner-formaat en A4-formaat.

Alle planners worden uitgegeven met twee leeslinten, een glanzende folie op de cover, Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat.

Bestel de normale planner hier en kies hier het A4-formaat. Hij ligt dan 18 augustus bij je boekhandel of op je deurmat!

Structuurjunkie Businessplanner 2022

Ook dit jaar zit er weer een Businessplanner in de Structuurjunkie-lijn van Cynthia Schultz: een planner speciaal voor ondernemers!

Deze prachtig uitgevoerde planner in stijlvol aubergine met staalkleurige folie loopt van 28 december 2021 tot de eerste week van januari 2023. De planner heeft naast de gebruikelijke jaaroverzichten, maandoverzichten en notitiepagina’s, een speciaal deel voor bedrijfsvoering. Hierin noteer je je zakelijke en financiële doelen, je kilometer- en urenregistratie, kun je nieuwe plannen uitwerken en reflecteren op je behaalde resultaten.

De Structuurjunkie Businessplanner is dé planner voor elke ondernemer die gestructureerd en productief met zijn of haar bedrijf aan de slag wil gaan. De planner is uitgevoerd met twee leeslinten, een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat.

Beschikbaar op 18 augustus, dus bestel hem hier!

PS. Voor de oplettende kijker: het omslag is inderdaad nog niet definitief en het jaartal wordt nog veranderd naar 2022!

Herdrukken

Komende weken verschijnt er ook een bijzondere herdruk, namelijk de 10e (!) druk van Ik geef je de zon van Jandy Nelson. Dit boek staat ook wel bekend als hét favoriete boek van Myrthe. Lees hier meer over waarom je dit boek zou moeten willen lezen!

En hoe kan het ook anders! Een maand zonder een verschijning van een Grisha-boek kunnen we ons bijna niet voorstellen. Dus deze maand herdrukken we Val & Verlossing. Het is de 4e druk van het laatste deel van de Grisha-trilogie en daar zijn we heel trots op.