fbpx

Deze boeken verschijnen in september 2021

Deze maand verschijnt ein-de-lijk deel twee van het Hawthorne-mysterie, is het verhaal van Iris ter Haar over angststoornissen te lezen en hebben we een nieuwe paperback en heel veel herdrukken!

ZIN IN!

De verloren erfgenaam

Deel 2 van de duologie – ‘Waarom zou een Texaanse miljardair met meerdere privéchefs tot zijn beschikking, gaan eten in een goedkoop café in een plaatsje in Connecticut waarvan niemand ooit gehoord heeft? Wat als hij daarheen ging om Toby te zoeken en jou vond?’

Het mysterie rondom de familie Hawthorne is in De erfenis nog niet opgelost. Sterker nog, het is juist groter geworden. Avery en Jameson hebben ontdekt dat het absoluut geen toeval is dat Tobias Hawthorne haar zijn vermogen heeft nagelaten. Hij houdt Avery al jaren in de gaten. Maar waarom? Hoopte hij dat ze zijn versplinterde familie weer bij elkaar zou kunnen brengen, of zit er meer achter? Avery is vastbesloten om antwoorden te vinden, maar dat is niet makkelijk met Jameson en Grayson in de buurt. Bovendien zijn er nog steeds mensen die haar het liefst zien verdwijnen…

De verloren erfgenaam ligt vanaf 7 september in de winkel. Pre-order deze hier.

Plantastic

Planten hebben een positief effect op je gezondheid en welzijn. Maar… dan moet je ze wel in leven houden. Gelukkig is daar crazy plant lady Mandy Bollegraf, de hoop voor iedereen zonder groene vingers.

In Plantastic staat álles wat je moet weten voor een eigen urban jungle: wat je nodig hebt, welke planten makkelijk zijn (en welke wat meer uitdagend), hoe je de beste pot kiest en wat de beste plaats is voor de plant. Mandy gaat ook verder: ze geeft tips voor het tackelen van het tuincentrum, stylingadvies en verleent eerste hulp bij veelvoorkomende problemen. Met behulp van Plantastic heb je binnen no time je eigen plantenparadijs!

Deze nieuwe editie in paperback verschijnt op 2 september en is nóg makkelijker mee te nemen tijdens een bezoek aan de plantenwinkel. Pre-order de paperback Plantastic hier.

Een steekje los. Leven met angst.

Fris afgestudeerd psycholoog Iris ter Haar begint vol goede moed aan haar carrière als ondernemer. Voor de buitenwereld lijkt alles haar goed af te gaan, maar ongemerkt wordt haar wereld kleiner en kleiner, tot ze haar huis niet meer uit durft. Als bezigheidstherapie borduurt ze zich de blaren op de vingers terwijl ze op een eindeloos lijkende wachtlijst staat voor een psycholoog. In 2018 krijgt ze de diagnose paniekstoornis en agorafobie. Inmiddels heeft Iris een succesvolle borduurwebshop en lukt het haar (meestal) weer om zonder klamme handen de deur uit te gaan. In dit boek vertelt ze op luchtige wijze hoe het is om opgeslokt te raken door angsten tot je jezelf verliest. Maar ook hoe ze – met ups en downs – de draad weer oppakt. Inclusief handige lijstjes met wat je kunt doen als je een paniekaanval hebt, hoe je een wachtlijst doorkomt en de wetenschap achter angststoornissen.

Vanaf 30 september kun je het verhaal van Iris lezen. Pre-order Een steekje los hier.

(omslag nog niet definitief)

Herdrukken

WAUW! Iedereen is afgelopen zomer goed aan het lezen geslagen, want we hebben deze maand vijf herdrukken op de planning staan.

  • Schim en Schaduw van Leigh Bardugo is alweer aan een vijfde druk toe! We verwachten deze op 2 september binnen, dus als je met smacht zit te wachten, ligt deze over een week op je deurmat.
  • Leigh Bardugo is goed vertegenwoordigd deze maand, want Kraai & Koninkrijk krijgt een vierde druk. Deze verschijnt 22 september!
  • Het is ook een goede maand voor Jennifer Lynn Barnes, want De erfenis wordt herdrukt! Dus ben je enthousiast geworden door het hierboven beschreven boek De verloren erfgenaammaar heb je deel 1 nog niet gelezen? Geen zorgen, op 28 september kan die bij je binnen zijn! (Als je voorbereid wil zijn, bestel De verloren erfgenaam dan ook alvast, want je wil gegarandeerd direct doorlezen.)
  • De herdruk van Goed werk is een bijzondere, want deze tweede druk werd al aangevraagd voordat het boek überhaupt verschenen was. Say what?! We hebben nog geen exacte verschijningsdatum, maar er zijn nog een paar eerste drukken te verkrijgen. Dus als je geen zin hebt om te wachten, grijp dan nu nog je kans!
  • De laatste herdruk van deze maand is Gevalletje borderlineHet verhaal van Kathelijn Hulshof wordt voor de tweede keer gedrukt!