De Grisha. Val & Verlossing

Leigh Bardugo

Val en Verlossing is het derde en laatste deel in de Grisha-trilogie.

Ravka is gevallen en de Duisterling regeert vanaf zijn schaduwtroon. De laatste hoop van het land is gevestigd op een krachteloze Lichtheerser, een uit de gratie gevallen spoorzoeker en de overblijfselen van een ooit zo sterk magisch leger.

Diep in een eeuwenoud netwerk van tunnels en grotten kan een verzwakte Alina niet anders  dan de hulp van de zonderlinge Apparat accepteren, terwijl zijn volgelingen haar aanbidden als een heilige. Maar Alina wil geen heilige zijn: ze wil samen met Mal op jacht naar de vuurvogel en zoeken naar een zekere prins, van wie ze niet weet of hij nog in leven is.

Alina zal nieuwe bondgenootschappen moeten sluiten en oude rivaliteiten opzij moeten zetten tijdens de zoektocht naar de laatste versterker. Maar terwijl Alina de geheimen van de Duisterling begint te ontrafelen, ontdekt ze iets wat hun mysterieuze band voor altijd verandert. Het doden van de vuurvogel lijkt het enige dat Ravka kan redden van totale vernietiging, maar kan Alina de consequenties aan?

Dit boek is vertaald door Merel Leene.

Netflix-serie Shadow and Bone is gebaseerd op de Grisha-trilogie. Het eerste seizoen volgt het eerste deel, Schim en Schaduw.

400 pagina's
Paperback € 15,00
E-book € 7,99
ISBN: 978 94 6349 154 9

Categorieën

  • Fantasy / Sci-fi

Thema's

  • Queeste

Downloads

Koop dit boek bij

Anderen lazen ook

schim & schaduw netflix

De Grisha. Schim & Schaduw (Shadow and Bone)

dreiging & duisternis netflix

De Grisha. Dreiging & Duisternis

list en leugens paperback netflix

List & Leugens

kraai en koninkrijk paperback netflix

Kraai & Koninkrijk

de verminkte koning paperback netflix

De verminkte koning

De taal der doornen netflix

De taal der doornen