fbpx

Deze boeken verschijnen in april

De bloemen staan in de bloei, de dagen duren langer, de zon laat zich vaker zien… Het is (bijna) april! Met de lentekriebels in onze buik kijken we dan ook heel erg uit naar de boeken die deze maand verschijnen. Zo komt er een nieuwe roman aan, wordt onze Shorties-reeks uitgebreid én is de Structuurjunkie 2023/2024 collectie beschikbaar! Welke van deze lijst ga jij aanschaffen?

Dunk - Micha Meinders

Als de stille, onzekere Leonie van Gouda naar Arnhem verhuist voor een baan als softwaredeveloper, heeft ze één doel: haar saaie verleden achter zich laten en opnieuw beginnen. Maar dat is niet makkelijk in een stad waar ze niemand kent en binnen een bedrijf waar alleen maar mannen werken die haar gebruiken als secretaresse. Als ze getuige is van een auto-ongeluk, neemt ze zich vastberaden voor om uit te zoeken of zij het had kunnen voorkomen.

Julian heeft zijn eigen problemen: in de nasleep van het ongeluk dat hij veroorzaakte, gaat de relatie met zijn vriendin snel bergafwaarts. Ze waren altijd al tegenpolen, maar waarom lijkt dat nu ineens een dealbreker te worden? Hij reageert zijn frustratie af op het basketbalveld, maar ook daar lijkt hij zijn draait niet meer te kunnen vinden. Totdat hij ineens een onbekende jonge vrouw op de tribune ziet zitten.

In Dunk speelt (a)seksualiteit een grote rol. Dit is Micha Meinderts zijn vijfde roman en is wederom deels gebaseerd op zijn eigen ervaringen.

Verschijningsdatum: 06-04-2023
Bestel Dunk hier.

Het penthouse - Lotte Boot

Een nieuwe shortie! Speciaal voor mensen die schrikken van een dik boek, maar wel graag willen lezen, hebben wij de Blossom Books Shorties. Dit zijn korte, toegankelijk geschreven novelles. En met Het penthouse van Lotte Boot bereiden we deze reeks uit!

In deze spannende thriller gaat June op zoek naar haar vriendin Roxy die twee jaar geleden verdween. Men gaat ervan uit dat ze dood is, maar June heeft dat nooit geloofd. Als ze op een dag een mysterieus appje met een recente foto van Roxy krijgt, belandt ze halsoverkop in een wereld waarvan een extravagant penthouse nog maar het begin is. Voor ze het weet wordt ze versuft wakker in een privéjet die boven Amerika vliegt. Ze wilde toch weten waar Roxy was? Dan moet ze er wel wat voor over hebben…

Bijzonder aan deze Shortie is dat het eerste deel van het verhaal wordt verteld via persoonlijke notities die June bijhoudt op haar telefoon; korte berichten die toch veel zeggen. Vervolgens verandert de vertelvorm en komt je als lezer er tegelijk met June achter wat Roxy is overkomen.

Verschijningsdatum: 25-04-2023
Bestel Het penthouse hier.

Structuurjunkie - collectie 2023/2024

De Structuurjunkie-collectie 2023/2024 van Cynthia Schultz komt eraan! Niemand kan zo goed plannen als Cynthia, en in zeven jaar tijd runde ze twee succesvolle websites, schreef ze meer dan vijfduizend blogposts, maakte ze zo’n zevenhonderd video’s, bracht ze een boek uit, werkte ze voor diverse tijdschriften, had ze een eigen tv-show en organiseerde ze jarenlang een beauty-event met meer dan 10.000 bezoekers.

In 2018 verscheen het eerste product in de Structuurjunkie-lijn. Sindsdien is de lijn uitgebreid met diverse soorten planners, dagboeken en notitieboeken. Dit keer zijn de printjes geïnspireerd door het altijd zonnige Curaçao. De collectie bestaat uit:
Kleine planner met datum
A4-planner met datum
Docentenplanner met datum
Kleine planner zonder datum
A4-planner zonder datum

 

Robijnrood - Kerstin Gier

Hoe mooi is deze nieuwe cover?! In 2009 verscheen het eerste deel van de Edelsteentrilogie Robijnrood van auteur Kerstin Gier. Hierin wordt de zestienjarige Gwen soms gek van haar strenge oma lady Arista, haar bemoeizuchtige tante Glenda en vooral haar arrogante nichtje Charlotte. Maar boven alles van de vele geheimen in haar eigenaardige familie…

Alles wordt anders als ze op een dag plotseling terechtkomt in het Londen van honderd jaar geleden. Wanneer ze gelukkig ook weer snel naar haar eigen tijd terugspringt, wordt duidelijk dat zijzelf het allergrootste geheim van de familie is. Gwendolyn komt terecht in een wereld van tijdreizen, prachtige kostuums, een geheim genootschap, een machtige graaf en vooral ook… de knappe Gideon. En ze komt erachter dat het niet handig is om dwars door alle eeuwen heen ook nog verliefd te worden…

Wij gaan deze trilogie heruitgeven, mét nieuwe covers. Deze maand verschijnt (dan eindelijk) Robijnrood!

Verschijningsdatum: 13-04-2023
Bestel Robijnrood hier.