fbpx

6 cadeautips voor de feestdagen!

De feestdagen komen er al aan, en ondanks corona kan het alsnog een gezellige en vrolijke tijd worden. Wil je kerstcadeautjes voor je vrienden, familie of jezelf kopen? Bedenk dan: #winkelslimkoopoptijd. En dat doe je natuurlijk door nu alvast je Kerstinkopen te doen in je favoriete boekhandel!

Door corona en de drukte van de feestdagen, zal er in november en december veel besteld worden. Daarbij komt dat (kleine) winkels heeeel veel inkomsten mislopen door al die online aankopen. Wil jij er dus zeker van zijn dat je al je cadeautjes op tijd in huis hebt, dan is het slim om alvast op zoek te gaan! Wij hebben hier zes boeken die wij in ieder geval heel graag in onze schoen of onder de kerstboom zouden willen vinden.

Dickens' Kerstverhaal

Onze nieuwste wereldklassieker kan in deze lijst natuurlijk niet ontbreken: Dickens’ Kerstverhaalbewerkt door Merel Leene! Deze echte klassieker speelt zich af tijdens kerstavond en gaat over de vrek Ebenezer Scrooge. Wanneer Scrooge bezocht wordt door drie geesten, moet hij zijn gierige gedrag onder ogen zien en leren wat de kerstgedachte écht is. Deze hertelling heeft een linnnen omslag met folie en is voorzien van prachtige beginkapitalen én spookachtig mooie illustraties van Sophie Pluim!

Dickens’ Kerstverhaal kost €19,99 en is daarmee een ideaal cadeautje voor onder de boom. Als je alvast benieuwd bent naar het boek, lees dan het eerste hoofdstuk hier!

Wie ga jij hiermee verrassen?

Druks

In december komt er alweer een derde druk van Druks, Francien Regelinks persoonlijke verhaal over haar ervaringen met AD(H)D! Dit boek wordt enthousiast gelezen door zowel AD(H)D’ers als mensen die er (nog) helemaal niks vanaf weten. Ken jij iemand die in een van deze twee categorieën valt? Misschien is Druks dan een geschikt cadeautje!

Druks kost €19,99 en bonus: hij past door de brievenbus. Perfect voor een kerstfeest op afstand.

Lees hier alvast het eerste hoofdstuk!

Een vloek zo eenzaam

Het is natuurlijk leuk om met Kerst niet zomaar een boek aan iemand te geven, maar een boek in een héle mooie uitgave. Een vloek zo eenzaam is zo’n boek: het prachtige folie van het omslag maakt het een echte beauty. En het omslag is niet de enige beauty – dit boek is namelijk een moderne bewerking van Belle en het beest!

Lees nu alvast het eerste hoofdstuk om in de wereld van Prins Rhen en Harper Lacy te duiken (pas wel op: straks wil je dit boek namelijk ook zelf!)

DAMN, HONEY

We hebben het tot nu toe vooral over Kerst gehad, maar laten we vooral de schoencadeautjes niet vergeten! Damn, honey van Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen past perfect in je schoen en het is ook nog eens vriendelijk voor je portemonnee, het pamflet kost namelijk maar €7,99.

Dit feministische boekje is een positief pleidooi dat elke vrxuw empowert en ieder ander aan het denken zet. Lees hier alvast het eerste hoofdstuk!

Het zusje van

Over koopjes gesproken: heb je al van onze nieuwe lijn met Blossom Books Shorties gehoord? Nee? Shorties zijn relatief dunne boekjes met een harde kaft voor een zacht prijsje: Het zusje van is maar €10! Bonusnieuwtje: dit boek staat ook nog eens op de tiplijst van de Jonge Jury 2021!

Het zusje vangeschreven door Carlie van Tongeren, gaat over Liv, een doodnormale scholier. Wanneer haar broer per ongeluk een meisje doodrijdt en in het ziekenhuis belandt, verandert Livs leven compleet. Iedereen ziet haar alleen maar als ‘het zusje van’.

Wil jij iemand met dit boek verrassen? Of wil je het misschien zelf lezen? Hier vind je alvast het eerste hoofdstuk.

Structuurjunkie Dagboek

Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om een dagboek bij te houden? Of iemand die eigenlijk een dagboek zou willen bijhouden, maar die het moeilijk vindt om eraan te beginnen? Het Structuurjunkie dagboek is hier een fijne oplossing voor. Dit dagboek geeft je houvast voor waar je over kunt schrijven, door je vragen te stellen over je dag.

Het Structuurjunkie dagboek is alleen voor verschijning te pre-orderen voor maar €15. Op de dag van verschijning, 16 december, gaat de prijs omhoog. Dus perfect om voor de feestdagen te bestellen bij je favoriete (online) boekhandel.

PS klik hier om te zien welke Structuurjunkie-producten er momenteel nog meer leverbaar zijn.