fbpx

Shadow and Bone: de leukste Behind the Scenes van seizoen 2

Na een ontzettend lange tijd wachten staat het tweede seizoen van Shadow and Bone sinds vorige maand éindelijk op Netflix. Hebben jullie ‘m, net als wij, ook meteen gebinged? Wat was het weer spannend! En als we de cijfers moeten geloven, hebben kijkers maar liefst in de eerste week in totaal al 1,14 miljard minuten naar het nieuwe seizoen gekeken. De show staat ook al de gehele maand in de top 10 van de Netflix-series! Hopelijk wordt de show, zeker met zo’n cliffhanger, vernieuwd voor een volgend seizoen. Wij zijn erg benieuwd hoe dan de rest van de Grishaverse van Leigh Bardugo tot leven komt. Fingers crossed!

Voorheen hebben we al een recap van seizoen 1 gegeven en verteld wat jullie allemaal moet weten over de grishaverse.
Graag delen we in dit blog onze top 5 favoriete behind-the-scenes momenten van de show en de cast. Lezen en kijken jullie mee?

5. Bloopers!

Tijdens het filmen van scénes gaat er soms wel iets mis. In deze video deelt Netflix de leukste bloopers van dit seizoen van de cast met ons.

4. Crew-foto's

Hoe leuk is deze foto van de gehele crew? Op de Instagram van Shadow & Bone vindt je er nog veel meer!

3. Een tour op de set

In deze video geven Kit Young (Jesper) en Jack Wolfe (Wylan) een tour op de set van Shadow and Bone seizoen 2. Zo cool om te zien hoe alle sets speciaal voor de show zijn gebouwd!

2. Interviews

In dit leuke interview van Vanity Fair testen een aantal leden van de cast hoe goed ze elkaar in het echt kennen.

@blossombooksnl

Afgelopen donderdag hielden wij een Grisha-watchparty in Donner, Rotterdam! Wie was erbij? 🙋 #shadowandbone #shadowandboneseason2 #schimenschaduw #blossombooks #uitgeverij #donner #booktok #boektok #fyp #foryoupage

♬ Peace - Official Sound Studio

1. Grisha-watchparty!

Op donderdag 16 maart hielden wij in boekhandel Donner in Rotterdam een Grisha-watchparty. Hier hebben we in de grote zaal met een aantal superfans de eerste aflevering van het tweede seizoen gekeken. Ook was er een Grisha pubquiz en konden de aanwezigen alle boeken scoren. Check onze TikTok voor een recap!