fbpx

Pen in de aanslag? Het is weer tijd om te plannen!

The wait is finally over! De nieuwe planners van Structuurjunkie zijn een feit! Cynthia Schultz’ Structuurjunkie-planners zijn het antwoord op een relaxed en geordend leven. Misschien heb je er al een (of meerdere ;)) in huis, maar iets als te veel planner-liefde bestaat niet. Vandaar dat we in dit artikel nog even wegdromen bij deze prachtige planners en hopelijk ontdek jij jouw passie voor plannen!

Laten we het eerst even hebben over de omslagen van deze planners, want wat zien ze er tof uit!
De houtlook doet je bijna geloven dat het echt hout is. Daarnaast is het omslag stevig, dus de planner kan ook tegen een stootje.

Je kan zelf beslissen of je liever werkt met een academische planner, waarbij alle data al zijn ingevuld, of een planner waarbij je zelf de data kan bepalen (en dus meteen kan beginnen met plannen!). De academische planner loopt van half augustus 2022 t/m begin september 2023.

Ongedateerde planner groot

Afhankelijk van wat bij jou past, kan je kiezen tussen twee formaten. De grote planner is even groot als een A4’tje, het kleinere formaat zit tussen een A4 en A5-grootte in (18,6 x 22 cm).

Notiteboekje met de kleine planner

Alle planners beschikken over handige jaar-, maand- én weekoverzichten en voldoende notitiepagina’s achterin plus een extra fijn notitieboekje om los bij je te dragen. De grote planner bevat per weekoverzicht ook een blok voor het noteren van werkdoelen, geluksmomenten en kleine notities.

Benieuwd naar de nieuwe planners? Je kunt ze hier bestellen. Zowel Cynthia als wij vinden het leuk om te horen of Structuurjunkie je helpt bij productiever en meer gefocust werken. Laat je het ons weten via Instagram?