Dit is hoe het gaat! – De eerste reacties

Vorige week werd ‘Dit is hoe het ging‘, het debuut van Astrid Boonstoppel, gepresenteerd aan het grote publiek. De eerste reacties zijn binnen en deze zijn lovend! Deze willen we dan ook graag met jullie delen. Bovendien hebben we super leuke foto’s van de boekpresentatie die we jullie niet willen onthouden!

De eerste reacties
Tot nu toe hebben we drie recensies binnen en deze zijn alledrie erg positief!

Joost van NerdyGeekyFanboy schrijft: ‘De ontknoping van dit verhaal is een gewaagd einde, maar wel eentje die erg indrukwekkend is. Ik ben ook heel benieuwd wat andere lezers ervan vinden, aangezien het zeker voor opschudding kan zorgen.” en geeft het boek het cijfer 9.0!

Op instagram plaatste @booknerdnova het volgende: ”Wow. Dit boek is heftig! Marieke Nijkamp heftig, maar nog beter geschreven!

Reza Naziat schreef in de Young adults boeken en series-Facebookgroep: ”Wat een sterk, spannend en indrukwekkend boek! Echt een aanrader.” Ook zij raadt het boek erg aan!

De #DIHHG weekvlog en winactie!
Hebben jullie onze nieuwste YouTube video al gezien? We nemen jullie namelijk de hele week mee in alle voorbereidingen rondom de release van ‘Dit is hoe het ging’ en de bijbehorende boekpresentatie. Je kunt de video hier bekijken.

Er loopt ook een winactie rondom ‘Dit is hoe het ging’! Zie je in de boekhandel de DIHHG vooruitboekjes staan, maak dan een foto, plaats deze op Instagram en wie weet win jij wel een exemplaar! Vergeet ons niet te taggen. Voor meer informatie over de winactie, klik hier!

De boekpresentatie
De boekpresentatie in Ver Van Hier, Rotterdam, was een groot succes! Bijna iedereen was in Great Gatsby-sferen gekleed en de aankleding was super tof. Er was kinderchampagne, DIHHG-taart en er zijn super toffe foto’s gemaakt. Deze kun je hieronder bekijken. Was jij er ook bij? En vond je het ook zo tof?