Alles over de signeersessies met Marloes de Vries

Op 3 maart verzamelden 80 fans zich in Grand Café Lebowski voor de boekpresentatie van Marloes de Vries. Kon jij er niet bij zijn? We laten je zien hoe het eraan toe ging én we geven je nog 8 data waarop je Marloes de Vries kan ontmoeten (door heel Nederland en België)!

Op 3 maart verzamelden 80 fans zich in Grand Café Lebowski voor de boekpresentatie van Marloes de Vries. Haar eerste boek Volwassen worden is optioneel was nét verschenen en dat wilden we vieren. Het was een ontzettend gezellige middag met hapjes, drankjes en heel veel tekeningen. Kon jij er niet bij zij? Lees dan snel verder om te zien hoe het was én kom erachter waar en wanneer Marloes nog meer signeert!

VWIO voorbeeld boeken

Bij binnenkomst kregen alle gasten hun bestelde boek óf Limited Edition pakket. Het Limited Edition pakket was extra leuk omdat Marloes zelf een tasje en een aantal exclusieve goodies heeft ontworpen.

VWIO presentatie 2

Toen iedereen binnen was was het tijd voor een praatje van Myrthe, die vertelde hoeveel plezier ze heeft gehad aan het samenstellen van de bundel, samen met Marloes. Iedere keer als ze dacht dat ze een stripje uit had gekozen kwam ze een nóg leuker stripje tegen en moest er weer gekozen worden! Gelukkig was dat echt een luxeprobleem. Ook Marloes wilde nog wat zeggen en legde uit waar de titel van het boek vandaan komt: “Ik ben dan technisch gezien wel volwassen maar ik wil soms ook gewoon nog van de glijbaan. Van binnen ben ik nog 5 jaar oud.”

VWIO presentatie 3

Toen was het tijd voor het signeren, de reden dat al er zo veel mensen waren! Gelukkig had iedereen wat te doen in de rij: lekker lezen in Volwassen worden is optioneel natuurlijk!

VWIO presentatie 7 .  VWIO presentatie 5

Marloes nam de tijd om ieder boek te signeren en zelfs een klein portretje te tekenen. Intussen zat haar vriend Bram klaar om ieder boek te stempelen met de stempel die Marloes zelf liet maken.

VWIO presentatie 4

Na het signeren was er nog tijd voor hapjes en drankjes (en nog meer lezen).

VWIO presentatie 1

Had jij ook graag bij de presentatie willen zijn maar was je te laat, of was Utrecht voor jou te ver weg? Maak je geen zorgen, want er staan nog 8 signeersessies door heel Nederland (en België!) op de planning. Inschrijven kan hier via Facebook of door een mailtje te sturen naar de betreffende boekhandel. Let op: voor de signeersessie in Paagman kan je je alleen aanmelden via deze pagina. Dit zijn alle data:

 

16/03 Zwolle
Waanders in de Broeren | 14:00

17/03 Groningen
Van der Velde (centrum) | 14:00

24/03 Antwerpen
Buchbar | 14:30

06/04 Den Haag
Paagman (centrum) | 11:00

06/04 Rotterdam
Donner | 14:00

07/04 Middelburg
De Drvkkery | 14:00

13/04 Haarlem
De Vries van Stockum | 14:00

14/04 Maastricht
Dominicanen | 14:00

?/? Den Bosch
Adr. Heinen (details volgen zsm)