Voor jouw Valentijn: Blossom Books cadeautips!

Het is weer februari. Februari is de kortste maand van het jaar, het is nog steeds koud en al die goede voornemens zijn al naar de maan. Februari is echter ook de maand waarin Blossom Books en Spread the Book Love beide jarig zijn én het is Valentijnsdag! Toch nog reden voor een feestje.

Valentijnsdag staat natuurlijk helemaal in het thema van liefde, meestal de liefde tussen jou en je partner. Maar waarom kan het niet om de liefde tussen jou en je beste vriend(in) gaan, of de liefde voor jezelf? Wij vinden dat dat ook prima kan! Daarom hebben we voor jullie een rijtje met Valentijnsdag cadeautips samengesteld. Zodat je jouw partner, je beste vriend(in) of jezelf eens lekker kunt trakteren deze week!

1. Deluxe bag: ‘Straight, gay, who gives a shit’
Want op Valentijnsdag vieren we de liefde, voor iedereen!

2. ‘Romeo & Julia’ van Tiny Fisscher
Dit is natuurlijk het ultieme liefdesverhaal. Even lekker wegzwijmelen is altijd fijn. Bovendien bevat dit boek prachtige illustraties, een heus collector’s item. Er komen er nog veel meer 😉

3. Book jars! (roze of wit)
Zodat je alvast kunt sparen voor de volgende feestdag. Je kunt hem ook vullen met snoepjes of een boekenbon, voor extra Valentijnsplezier. De andere kleuren mogen natuurlijk ook, maar deze zijn wel lekker in de Valentijnssferen.

4. LIMITED: De doorzichtige book jars speciaal terug voor Valentijn!
De doorzichtige book jars zijn speciaal voor Valentijn heel even terug in de webshop. De voorraad is extreem gelimiteerd dus ben er snel bij!

5. LIMITED: De laatste Lunar Chronicles boxen (nr. 1 t/m 25)
Wil je nog een exclusieve Lunar-box bemachtigen? Dat kan! We hebben nog drie boxen beschikbaar met een nummer onder de 25. Een perfect cadeau voor op Valentijnsdag, want deze boeken zitten bomvol liefdesperikelen.

6. ‘Dit is hoe het ging’ van Astrid Boonstoppel
Een van onze nieuwe parels! Dit boek zal verschijnen op Valentijnsdag en wordt op zondag 17 februari gepresenteerd in Rotterdam!

Ben je overtuigd? Ga dan snel naar spreadthebooklove.nl of jouw plaatselijke boekhandel en sla al jouw favoriete Blossom Books producten in!