Ontmoet Becky Albertalli op YALFU

September is een goede maand voor boek-events! In deze blogpost zetten we even alle evenementen van september voor je op een rijtje.

ILFU 

Van 15 tot en met 29 september is het Internationale Literatuur Festival van Utrecht (ILFU). Tijdens dit festival staan we op de boekenmarkt op 16 september. Daar kan je non-book producten en lichtbeschadigde boeken scoren met flinke kortingen!

We zijn ook aanwezig op YALFU op 23 september. Zoals we in onze nieuwsbrief hebben verteld (ben jij al ingeschreven?) zullen we daar Romeo & Julia presenteren. Auteur Tiny Fisscher en illustrator Sophie Pluim zijn er dan ook bij.

Én er zal nog een special guest aanwezig zijn.

Tromgeroffel… ook BECKY ALBERTALLI zal op YALFU aanwezig zijn! AHHHH! Pak je Oreo’s en bestel je kaarten, want dit wil je écht niet missen. Er is tijd om je boeken te laten signeren en er zijn ook een heleboel stands waar je boeken en andere leuke dingen kunt kopen. Daarnaast krijg je ook nog een goedgevulde goodiebag mee waar maarliefst twee boeken inzitten, dus het is de prijs meer dan waard!

Boekenweek voor jongeren

Van 21 tot 30 september is het ook Boekenweek voor jongeren. Van 24 tot en met 27 september kunnen jullie een uur per dag langskomen op ons kantoor voor boekenadvies en supermooie kortingen! Om het helemaal af te maken organiseren we op 28 september een klein YA-festival op kantoor, met onze eigen thee, koekjes, exclusieve goodies en nog veel meer. Meer informatie volgt zsm, dus houd ook hiervoor onze sociale media in de gaten!

Even een overzicht: 

15 t/m 29 september: Internationale Literatuur Festival van Utrecht (ILFU)
21 t/m 30 september: Boekenweek voor jongeren

Waar vind je ons?
16 september: Boekenmarkt Utrecht
23 september: YALFU met Becky Albertalli, Tiny Fisscher en Sophie Pluim
24 t/m 27 september: Kom langs op kantoor!
28 september: Afsluitend mini YA-festival

Zien we jou daar?