Pre-order Iskari #2 en ontvang exclusieve goodies!

Nog een maandje en dan is het zo ver, dan ligt Iskari. De gevangen koningin in de (online) boekhandel. Maar als je het boek vóór die tijd al besteld in jouw lokale boekhandel, dan sturen we je bij verschijnen een pakketje op met exclusieve goodies.

 

*DEZE ACTIE IS VOORBIJ*

In het pakket zit een A4-poster van Roa, een A4-poster van Asha, een bookplate met handtekening van Kristen Ciccarelli, een Kozu-sticker, een landkaart en (niet op de foto) een handgeschreven brief van Kristen Ciccarelli.

 

 

Maar hoe krijg je deze goodies thuisgestuurd?

Dat is hartstikke makkelijk! Stuur gewoon (een foto van) je aankoopbewijs naar info[at]blossombooks.nl en vermeld daarbij je adresgegevens. Wij zetten je dan op de lijst en zodra het boek verschenen is doen we alle pakketjes tegelijk op de post. Doet jouw lokale boekhandel niet aan bonnetjes bij een pre-order? Vraag dan even of ze met de hand een bonnetje willen schrijven en daarop de stempel van de winkel willen zetten. Dan komt het ook goed 🙂

 

Volg de omslag (2)

 

Maar hoe kan het dan dat mijn vriendin/ zusje/ vader/ peetoom/ kleindochter het pakketje al wel heeft ontvangen?!!!

Het kan zijn dat je al foto’s op Instagram voorbij hebt zien komen waarop mensen als trots hun pakketje laten zien. Dit komt doordat Kristin Ciccarelli eerst zélf de pakketjes op de post deed vanuit Canada. Dat kost natuurlijk superveel geld, dus dat hebben wij van haar overgenomen. En wij wachten even tot alle pre-orders gedaan zijn voor we alles op de post doen.

 

Meer weten over Iskari #1 of Iskari #2? Klik op de covers hieronder!