fbpx

Liefde voor Kraai & Koninkrijk

Deze week verscheen Kraai & Koninkrijk van Leigh Bardugo in zowel een gewone als een limited edition. We kregen zo veel leuke en lieve (en internationale!) reacties dat we de leukste voor je verzameld hebben.

Leigh Bardugo herself twitterde over onze editie, wat een stroom jaloerse reacties van Amerikaanse lezers opleverde. Wat kunnen we zeggen? We maken gewoon heel mooie boeken in Nederland! *hairflip* En gelukkig waren jullie (onze ‘eigen’ lezers) ook enthousiast!

https://twitter.com/LBardugo/status/803662528748212224

https://twitter.com/ajitasays/status/804325966172536832

Nieuwsgierig geworden?

Kraai & Koninkrijk is het vervolg op List & Leugens van Leigh Bardugo. In dat boek introduceerde Leigh Bardugo een compleet nieuwe cast in de wereld van de Grisha, en gelukkig voor ons is ze nog niet klaar met Kaz, Nina, Matthias, Inej, Jesper en Wylan. Kraai & Koninkrijk gaat verder waar List & Leugens ophield (stop nu met lezen als je het eerste deel nog niet kent!).

Kaz en zijn bende hebben een missie volbracht waarvan niemand dacht dat ze hem zouden overleven – ook zijzelf niet. Maar in plaats van de beloofde vette beloning te krijgen, worden de Kraaien dubbel verraden. Ze zullen opnieuw moeten vechten voor hun leven, en met de ontvoering van een belangrijk lid van de bende is dat zwaarder dan ooit.