fbpx

#PrepareforYALFest

Bereid je voor op YALFest met de #PrepareforYALFest read-a-longs! De komende maanden lezen we elke twee weken een boek van één van de bezoekende auteurs.

 

Be prepared
YALFest NL is natuurlijk het leukste als je de auteurs al een beetje kent. En er is gelukkig nog genoeg tijd voor een beetje voorbereiding! We organiseren de #PrepareforYALFest read-a-long, waarbij we elke twee weken een boek van een van de bezoekende auteurs lezen. Dit is het schema:

 

  1. RIDERS – Veronica Rossi
  2. PHOBOS – Victor Dixen
  3. THE JEWEL – Amy Ewing
  4. THE CAGE – Megan Shepherd
  5. DE KIDS OF APPETITE – David Arnold
  6. ALICE IN ZOMBIELAND – Gena Showalter
  7. UNPLUGGED – Donna Freitas
  8. ONVERSCHROKKEN – Lesley Livingston

 

Een read-a-wattes?
Met een read-a-long lees je binnen een bepaalde tijd met mede-booklovers tegelijkertijd een boek (of meerdere). Want niets is beter dan samen speculeren over plotwendingen of fangirlen over de boeken met de details van die ene scène nog helemaal in je hoofd. En in het geval van YALFest is het helemaal leuk dat je met deze read-a-long aftelt naar 23 april, de dag waarop je alle tijd hebt voor een beetje real life fangirling.

 

Meedoen?
Meedoen is supermakkelijk! Je kunt natuurlijk zelf kiezen of je voor alle boeken gaat, of af en toe eentje uitkiest. Elk boek heeft een Facebookevent waar je mee kunt kletsen (klik op de titel van het boek voor de link) en via Twitter of Instagram kun je meepraten via #PrepareforYALFest.

Wij zorgen voor discussievragen en leuke extraatjes! Meld je aan voor de Facebookevents of begin meteen. Je hebt nog een week voor Riders, maar jullie kennende moet dat makkelijk lukken…

 

Ready, set… READ!