fbpx

Win een plantenconsult!

Droom jij altijd al van je eigen plantenparadijs, maar heb je die nog steeds niet gecreëerd? Of ben je al begonnen aan je eigen urban jungle, maar wil het nog niet echt lukken en kan je wel wat tips gebruiken? Dan is Plantastic. Groene vingers kun je kweken van Mandy Bollegraf écht iets voor jou!

Plantastic! leert je alles wat je moet weten over het in leven houden van groene kamerplanten. Het is geschikt voor beginners, voor plantenliefhebbers die hun collectie graag willen uitbreiden, en zelfs voor mensen-die-eigenlijk-al-moeite-hebben-met-cactussen.

Maar er is meer… als je Plantastic voor 31 januari 2020 koopt en het bonnetje naar ons opstuurt, kun je kans maken op een plantenconsult door auteur Mandy Bollegraf!

Maak kans op een plantenconsult

Een plantenconsult aan huis, beter wordt het niet. Auteur Mandy Bollegraf kan je helpen met het plaatsen van je planten, kijken waarom sommige planten het misschien niet goed doen, eventueel helpen met een stekje maken en (hopelijk) ál jouw vragen over je urban jungle beantwoorden.

Meedoen is ontzettend makkelijk:

  1. Koop het boek (maakt niet uit waar, mag zowel online als in de stenen boekhandel)
  2. Mail ons voor 31 januari 2020 een foto/scan/pdf van de bon naar info@blossombooks.nl. Vergeet in je mail ook niet je telefoonnummer en woonadres door te geven!
  3. Begin februari wordt de winnaar bekend gemaakt.

OF

 

  1. koop het boek (maakt niet uit waar, mag zowel online als in de stenen boekhandel)
  2. Plaats voor 31 januari een foto van het boek op Instagram, tag ons (@blossombooks), de auteur (@mandybollegraf) en volg ons allebei. Gebruik in je post ook #PlantasticNL
  3. Begin februari wordt de winnaar bekend gemaakt.
That’s it!

De kleine lettertjes:

  • Meedoen kan tot en met 31 januari 2020.
  • Begin februari wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar wordt door een random picker gekozen.
  • Over de actie en/of de winnaar kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Heb je gewonnen maar heb je niet binnen veertien dagen op ons mailtje of berichtje gereageerd? Dan zullen we een nieuwe winnaar trekken.