fbpx

Ontvang gratis de exclusieve Damn, Honey-pin!

Je hebt het vast weleens meegemaakt: je bent op een familiefeestje / in de kroeg / zomaar op straat en iemand stelt dé vraag waar jij totaal niet op zit te wachten. Of maakt die opmerking die je echt al honderd keer hebt gehoord. Als je dat helemaal zat bent, dan is dit boek voor jou. Marie Lotte en Nydia zijn er namelijk behoorlijk klaar mee, en geven voor eens en altijd antwoord op 50 vragen en opmerkingen waar je als vrxuw van deze wereld mee moet dealen.

Heb je nou al een vriend? | Marie Lotte Hagen & Nydia van Voorthuizen 
ISBN 978 94 6349 1822 | € 17,99

 

Damn Honey YES
Door Heb je nou al een vriend? te bestellen voor verschijning support je de dames van Damn Honey, help je mee ervoor te zorgen dat er hopelijk weer een feministische titel in de Bestseller 60 komt én krijg je de exclusieve pin cadeau!

De exclusieve Damn Honey-pin!

De voorwaarden

Wat moet je doen om de Damn Honey-pin te bemachtigen?

  1. Reserveer het boek bij je favoriete boekhandel, de boekhandel bepaalt zelf of je het boek al moet afrekenen, of dat je dat doet bij afhalen. Vergeet niet om te vermelden dat je graag de pin ontvangt zodat je boekhandel deze bij ons kan bestellen.
  2. De boekhandel bestelt het boek voor jou en laat ons uiterlijk 30 oktober weten dat jij daar een pin bij wilt ontvangen.
  3. Zodra het boek verschenen is (week 44!) neemt de boekhandel contact met je op, je kan dan het boek én de pin op komen halen.
  4. Speld je pin op je spijkerjasje, tuinbroek of BH en laat de wereld zien waar jij voor staat.

Omdat wij steden zonder stenen boekhandels om te huilen vinden, zijn wij echte bricks-supporters en vinden we het stiekem het tofst als je het boek daar bestelt. Maar heb je het boek al gepreordered bij een online boekhandel? Geen probleem – ook dan krijg je de pin toegestuurd. Stuur dan een scan/pdf met jouw bestelbewijs/betaalbewijs naar info@blossombooks.nl, inclusief je huisadres waar de pin naartoe verzonden kan worden.

Fotocredit: Bianca Toeps

De auteurs: Marie Lotte en Nydia

Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen verwierven landelijke bekendheid met hun Instagramstory’s als reactie op het boek van Jamie Li. Hun daaropvolgende pamflet Damn, honey was een groot succes, en in hun goedbeluisterde podcast geven ze toegankelijk, eerlijk en grappig feministisch commentaar op actuele zaken. Inmiddels zijn Marie Lotte en Nydia niet meer weg te denken uit het Nederlandse feministische landschap.