fbpx

Schrijven voor de fame!

Droom jij van een schrijfcarrière? Doe mee met de schrijfwedstrijd die wij samen met Hebban.nl organiseren en win een publicatie in een e-book (en nog veel meer)!


Wat moet je doen?

Heel simpel: Tom & Lucy, de auteurs van het heerlijk zomerse boek Lobsters. Een extreem awkward liefdesverhaal, schreven een hi-la-risch fragment dat jij moet afmaken!

Jouw verhaal, dat aansluit op het fragment van Tom en Lucy, moet tussen de 2500 en 3500 woorden bevatten en moet vóór 1 september 2015 ingestuurd zijn. (Let ook echt op je woordenaantal: schrijven is schrappen!) De bekendmaking van de winnaar volgt binnen twee maanden.

Dus, nog even in het kort:

  • Iedereen mag deelnemen aan deze schrijfwedstrijd
  • Deelnemers aan de wedstrijd dienen voor 1 september 2015 hun verhaal in te sturen.
  • Het verhaal moet minimaal 2500 en maximaal 3500 woorden bevatten. Verhalen die hier niet aan voldoen, worden niet gejureerd.
  • Inzendingen kunnen worden gemaild o.v.v. ‘Zomerliefde schrijfwedstrijd’ naar info[at]blossombooks.nl
  • Inzenders krijgen geen ontvangstbevestiging
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Niet schriftelijk, noch telefonisch.

Even voorstellen… de jury!

Jury schrijfwedstrijd
Lisette Jonkman won zelf een schrijfwedstrijd met haar manuscript van Glazuur en kwam zo aan haar eerste boekcontract. Inmiddels zijn er al twee vervolgen op dit boek verschenen én schreef je ze het blije schrijfboekSchrijven kreng!

Sander Verheijen stapte via de thrillersite crimezone.nl het boekenwereldje binnen, waar hij onder andere redacteur, vormgever en marketing manager is geweest. Sinds 2014 is hij hoofdredacteur van hebban.nl

Myrthe Spiteri wist al vanaf jongs af aan dat ze iets met boeken wilde doen en mocht na haar masterstage gelijk bij Kluitman blijven om Blossom Books op te zetten. Sinds 2010 is zij verantwoordelijk voor alles wat er hier gebeurt.

Hebban heeft een speciale Blossom Books Schrijfwedstrijd Page, waarop je alle informatie en het fragment van Tom en Lucy kunt vinden en je vraag kunt stellen.

Wat kun je winnen?

Oohhh, dit is zo supervet. De beste 10 verhalen worden na een correctieronde gepubliceerd in een eBook dat door Hebban én door ons verspreid zal worden. De enige echte grote winnaar krijgt professionele feedback van de Blossom Books-redactie tijdens het schrijven van zijn of haar volgende (korte) verhaal, krijgt hier uitgebreide feedback op en mag de definitieve versie uiteindelijk pitchen op de uitgeverij. Daarnaast wordt hij of zij ook in het zonnetje gezet middels een interview op Hebban.nl.

Doe jij ook mee? Veel succes!