fbpx

Iskari-kleurwedstrijd

Iskari-kleurwedstrijd

Het allerlaatste deel van de Iskari-serie is er! Dat vieren wij natuurlijk met een leuke winactie. De personages uit de Iskari-serie betekenen zoveel voor ons. Daarom is dit niet een gewone winactie, maar een speciale Iskari-kleurwedstrijd. Hoe cool?! Grijp nu je kans om jouw inkleur-skills te laten zien. Iedereen mag meedoen en de wedstrijd is zelfs internationaal (spread the word). Deze speciale winactie verdient ook een geweldige prijs, namelijk een full-colour Iskari-wandkleed (OMG)! De kleurplaten kun je hier downloaden. Waar wacht je nog op, begin met kleuren 🙂

   Spelregels Iskari-kleurwedstrijd

 

 1. Doe je best en laat je creativiteit zien!
 2. De kleurplaten zijn hier verkrijgbaar.
 3. Wij hebben twee Iskari-kleurplaten om uit te kiezen. Je mag zelf bepalen welke van de twee je inkleurt. Wil je ze allebei inkleuren? Dat kan! Hierdoor vergroot je je winkans 😉
 4. Je kunt de kleurplaat op verschillende manieren naar ons opsturen:
  • Stuur de kleurplaat via de post naar ons op: Jagerskade 17C, 3552TL, Utrecht. Vergeet niet je e-mailadres te vermelden.
  • Mail ons de kleurplaat door middel van een foto/scan/pdf naar info@blossombooks.nl.
  • Of plaats een foto van de ingekleurde kleurplaat op Instagram, tag ons (@blossombooks) en gebruik de hashtag #IskariNL.
 5. De wedstrijd loopt tot 31 januari 2020, dus jullie hebben in de kerstvakantie alle tijd van de wereld!
 6. De wedstrijd is internationaal! #spreadthebooklove #spreadtheiskarilove
 7. Diegene die de mooiste ingekleurde kleurplaat instuurt wint een full-colour Iskari-wandkleed, ontworpen door Katherine Perry (@Thimsywhimsy).

 

 

  • Over de actie en/of de winnaar kan niet worden gecorrespondeerd
  • Heb je gewonnen maar heb je niet binnen veertien dagen op ons mailtje of berichtje gereageerd? Dan zullen we een nieuwe winnaar kiezen.