fbpx

De BB read-a-thon is terug!

We zijn er een jaartje tussenuit geweest maar dit jaar zijn we terug met de BB read-a-thon! In 2017 riepen we deze leesmarathon in het leven met de hulp van Eline van All the feels. Dit jaar is het tijd voor de vierde editie, weer met heel veel lezen, heel veel boeken en heel veel prijzen!

Ook dit jaar nodigen we jullie uit om zo veel mogelijk te lezen. En dan bedoelen we niet zo veel mogelijk pagina’s, of zo veel mogelijk boeken. Je mag zo snel of langzaam lezen als jij fijn vindt. Nee, in vier dagen willen we jullie helpen zo veel mogelijk tijd vrij te maken voor lezen, en elkaar hierin aan te moedigen. Net als de voorgaande edities beginnen we op Hemelvaartsdag om 20:00 met lezen, en ronden we af op zondagavond om dezelfde tijd. Iedere dag houden we op vaste tijden sprints, waarin we een half uur lang proberen zonder afleiding door te lezen. Daarnaast maken we op vaste tijden challenges bekend.

De regels

De zes challenges worden iedere dag op vaste tijden via onze Facebookpagina én op Instagram story bekend gemaakt. Anders dan voorgaande jaren delen we dit jaar geen challenges op Twitter. Daarnaast kun je in het Facebookevenement met elkaar praten over je voortgang en met elkaar discussiëren over je favoriete boeken. Het evenement is er natuurlijk ook om elkaar aan te moedigen en te steunen tijdens de sprints.

Voor alle challenges geldt: vergeet niet om ons te taggen en #BBreadathon te gebruiken om kans te maken op prijzen. Wacht, prijzen?!! Ja! Dit kan je allemaal winnen:

Als je meedoet aan alle challenges maak je kans op:

  • Eén Blossom boek naar keuze (wereldklassiekers uitgesloten)

Door actief mee te doen op Facebook of door ons op Instagram te taggen, en #BBreadathon te gebruiken maak je kans op:

  • Eén keer kaartensetje ‘Er is geen dag meer te verliezen’ van René Oskam
  • Eén setje bookish blends (3 smaken)

De planning

Donderdag
20:00 uur Ready, set, GO!
21:00 uur CHALLENGE #1

Vrijdag
10:00 uur CHALLENGE #2
11:30 uur SPRINT
17:00 uur CHALLENGE #3
19:30 uur SPRINT

Zaterdag
10:00 uur CHALLENGE #4
11:30 uur SPRINT
17:00 uur CHALLENGE #5
19:30 uur SPRINT

Zondag
10:00 uur CHALLENGE #6
11:30 uur SPRINT
17:00 uur SPRINT
19:30 uur EINDSPRINT
20:00 uur EINDE