Boeken, budget…bibliotheek!

Zo veel boeken, zo weinig tijd… en eh, weinig budget. Een onstilbare leeshonger kost geld, dus als Proud Bookjunkie moet je slim te werk gaan. Leen bijvoorbeeld je e-books bij de bieb!

Gerelateerde afbeelding

Whuut?

De bibliotheek heeft niet alleen papieren boeken, maar ook e-books. En daar hoef je de deur niet voor uit: op www.bibliotheek.nl staat alles voor je klaar. Het enige dat je nodig hebt, is een abonnement op de bibliotheek en een webaccount. En als je nooit in de ‘gewone’ bibliotheek komt, kun je ook een digitaal abonnement nemen!

 

En er is meer

Je kunt niet alleen kiezen uit duizenden (!) e-books, maar ook films en tijdschriften lezen, of luisterboeken downloaden. Elke drie weken mag je tien e-books lenen, dus je kunt wel even vooruit! Geen e-reader? No problemo, de meeste boeken werken ook op je tablet of telefoon. En het laatste voordeel: de digitale bibliotheek is 24/7 open, dus ook als je ’s nachts om 3 uur niet kunt slapen!

 

Blossom Books bij de bibliotheek

De meeste Blossom Books-boeken zijn als e-book te leen bij de Bibliotheek. Je vindt er de nieuwste boeken, zoals The Lunar Chronicles en De Kraaien, maar ook golden oldies – Soulmates, Zac & Mia en zelfs THEBW en THNBW.

Oh, en voel je niet schuldig over het lenen van e-books: als je ze via de Bibliotheek leent, krijgen wij er een vergoeding voor! Zo lang je ze maar niet illegaal downloadt.

 

Wat doe jij deze zomer?
No worries, we zijn niet opeens overgestapt naar e-books: we blijven met veel liefde de allermooiste papieren boeken voor jullie maken. Maar we snappen ook dat je aan het einde van je geld soms een stuk maand overhoudt, en dat het bést fijn is als er opeens honderd e-books in je vakantiekoffer passen!

Spread the booklove!