Voer

Het kookboek voor de beginnende foodsnob
Tobias Camman

PRE-ORDERACTIE

Pre-order Voer en maak kans om samen met een introducé aanwezig te zijn bij de boekpresentatie op 18 oktober 2022. De boekpresentatie vindt plaats in Michelin-sterrenrestaurant Graphite van topchef Peter Gast en er zullen verschillende gerechten met bijpassende dranken geserveerd worden. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is via deze pagina je aankoopbewijs te uploaden en je gegevens achter te laten. Doe dit vóór 10 oktober 2022, want dan maken we de DRIE (!) winnaars bekend.

Samenvatting

Allround alleskunner en beroepssnob Tobias Camman liet via Instagram vaak zien hoe goed hij kan koken, maar echt hoge ogen gooide hij toen hij in De Fomoshow Michelinsterrenchef Peter Gast wist te imponeren met zijn zelfbedachte gerecht. Het idee voor een kookboek werd geboren.

Voer is hét kookboek voor iedereen die af en toe in de keuken staat en weet wat hij of zij aan het doen is, maar net een stapje verder wil gaan. Tobias verrast met bijzondere technieken en nieuwe smaakcombinaties. Hij geeft klassieke gerechten een eigentijdse twist en is een meester in het opdienen. De algemene deler van dit alles: écht moeilijk wordt het nooit.

Met Voer kan iedere thuiskok een hoogwaardig gerecht met hoog restaurantgehalte opdienen aan de keukentafel.

Verschijningsdatum: 18-10-2022
208 pagina's
Hardcover € 29,99
ISBN: 9789463494151

Categorieën

  • Blossom Books bold

Koop dit boek bij