Hannah Witton

Hannah Witton

Hannah Witton is een populaire Britse YouTuber. Ze woont in London, waar ze langzaam maar zeker haar noordelijke accent kwijtraakt. Hannah studeerde geschiedenis aan de universiteit van Birmingham en was vooral geïnteresseerd in de geschiedenis van seksualiteit. In 2013 bereikte ze de finale van de ‘Very Short Film Competition’ van The Guardian en Oxford University Press met haar korte film over de geschiedenis van homoseksualiteit.

 

Ze begon met vloggen in 2011 en spreekt zich uit over onderwerpen zoals seksualiteit, relaties en feminisme. Ze gebruikt haar vlogs om serieuze onderwerpen aan te snijden, maar lacht ook graag en neemt zichzelf niet al te serieus. In 2014 werd ze door Cosmopolitan genomineerd voor ‘Best Vlog’. Daarnaast is ze is een ambassadeur voor Always en de seksuele gezondheidsorganisatie Brook.

 

Doe het! Is Hannah’s eerste boek en gaat over seks en relaties. Ze schrijft over haar eigen ervaringen en gaat openlijk in op onderwerpen zoals masturbatie, slut-shaming, pornografie en het onderhouden van een gezonde relatie in een digitaal tijdperk.

Boeken door Hannah Witton