fbpx

Boekpresentatie ‘Wie zette mijn naaktfoto’s online?’

Op donderdagavond 4 november om 18.30 uur zal bij Boekhandel Broese het pamflet Wie zette mijn naaktfoto’s online? van Jantine Jongebloed gepresenteerd worden. Jantine schreef dit pamflet speciaal voor jongeren nadat haar gelijknamige artikel in de Volkskrant Magazine viral ging. Het is niet alleen een persoonlijke zoektocht naar wat haar overkwam op haar zestiende, maar een universeel verhaal over seksualiteit, sexting, slut shaming, schaamte, schuld en de rol van sekseducatie. De editie voor jongeren bevat niet eerder gepubliceerde scènes en vragen voor de lezer om tijdens het lezen op te reflecteren.

Wie zette mijn naaktfoto’s online? is een spannende detective en een positief pleidooi in één: een oproep om op een andere manier te praten over seksualiteit en sexting. Thuis, met elkaar en op school.

 

 

Op de boekpresentatie zal uitgever Myrthe Spiteri de avond introduceren en vertellen over het totstandkomen van het boek. Jantine Jongebloed zal haar persoonlijke verhaal beknopt vertellen en ingaan op het schrijfproces. Tot slot zal Stichting Blootnodig vertellen over de speciale training die ze bij dit boek hebben ontwikkeld, en zullen we naar beelden en reacties kijken van de lancering hiervan.

De borrel wordt afgesloten met een hapje en een drankje. De toegang is gratis.