fbpx

Evenement: De Mad Hatter Tea Party

Zondag 22 januari vierden we de verschijning van Cinder met een sprookjesachtig theepartijtje. Een verslagje: omdat we het allemaal zo leuk vonden, en zodat je er tóch nog een beetje bij bent als je het gemist hebt.

 

Zondagochtend en iedereen slaapt

We waren vast niet de enige die er vroeg uit moesten zondag, maar zo voelde het wel. Om kwart over acht stonden we de auto in Utrecht in te laden (theepotten! goodiebags!) en vertrokken we naar Eindhoven. Zo hadden we genoeg tijd om de tafel te dekken en thee te zetten in Boekhandel Van Piere – een boekhandel die absoluut een aanrader is voor alle booklovers. Jolisa van De Ouwe Taart bracht ondertussen een tafeltje vol koekjes, wafels en cake pops binnen. En. Die. Taart. De meest fantastische taart die we ooit hebben gezien. Precies op tijd, en geen minuut later, stond alles klaar:

 

We’re all mad here

Veertig booklovers schoven aan en kregen een stukje van de fantastische taart en zo veel thee als ze wilden. We deden een hoedje op-hoedje af-quiz over sprookjes, er lagen speciale stiften om op je theekopje te tekenen, er was een photowall, met een team kon je een speurtocht door de boekwinkel doen en natuurlijk waren er boeken te koop.

 

 

En gelukkig waren wij niet de enige die het leuk vonden:

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BPkC7upA8RW/?tagged=blossombooks

 

https://www.instagram.com/p/BPlH3PRFZXX/?tagged=blossombooks

 

 

https://twitter.com/ajitasays/status/823225592552292352

 

Meer lezen? Katja van ThatBlondeWoman schreef een leuke blogpost, net als Daphne van Booknuts, en ook de meiden van BrightBlueBooks waren erbij (en doen trouwens een toffe winactie)!

 

Lieve Bookjunkies, we vonden het supergezellig! Wil je ook een keer naar een Blossom Books-feestje? Houd dan onze website, Twitter, Instagram en Facebookpagina in de gaten. Oh, of koop een kaartje voor YALFest NL, het awesome festival dat we samen met Best of YA en nog drie andere uitgeverijen organiseren.

 

PS: Heb je al gezien dat je met  Cinder een