fbpx

Deze titels verschijnen in maart 2020

Verscholen werelden, een oude herberg, een elitaire balletschool en een groepje valse meisjes: dat is waar onze nieuwe boeken in maart over gaan. Én er zijn nieuwe structuurjunkie-producten!

Havenfall

Van de auteur van Everless en Evermore verschijnt in maart dan eindelijk: Havenfall, het eerste deel in een nieuwe duologie van Sara Holland! En we gaan er ook nog eens iets heel speciaals mee doen. Het omslag krijgt namelijk een extra lange achterflap die om het boek heen is gewikkeld en die aan de voorkant met een zegel is vastgezet. Je moet het zegel dus doorbreken om het boek te lezen! Dit is waar het boek over gaat:

Maddie Marrow brengt haar zomers door in Havenfall. Dit is de enige plek waar ze magie van dichtbij kan zien, de plek waar ze kan ontsnappen van de echte wereld waar haar moeder in een dodencel zit, en ook de enige plek waar Maddie haar vriendje Brekken kan bezoeken. Havenfall ligt namelijk op de grens van drie magische werelden, en en de herberg van Maddies oom staat daar om mensen te beschermen. Maar dan wordt er een lijk gevonden, en de vrede in de herberg is verstoord. Tot overmaat van ramp wordt Maddies vriendje vermist en nu is zij verantwoordelijk voor de veiligheid van iedereen in Havenfall.

Havenfall verschijnt op 17 maart en kan nu al worden gepre-ordered!

Tiny Pretty Things

Tiny pretty things is het eerste deel in een duologie van Sona Charaipotra en Dhonielle Clayton. Een Netflix Original gebaseerd op de twee boeken wordt in het najaar van 2020 op Netflix verwacht. Als je snel bent kan je beide boeken voor die tijd nog lezen, want deze zomer verschijnt deel twee, Shiny broken pieces, al!

Op een exclusieve balletschool in Manhatten strijden drie meisjes om de hoofdrol in De notenkraker. Ze hebben hier alledrie een andere reden voor: Gigi is nieuw op school en moet zich nog bewijzen (ook al zou het haar dood kunnen betekenen), Bette staat al haar hele leven in de schaduw van haar zus en June zal van haar moeder haar dansdromen moeten vergetenals het haar dit jaar niet lukt. In een wereld waarin iedereen zowel je vriend als je vijand zou kunnen zijn, doen de drie meisjes er alles aan om de to top bereiken. ook als ze daarvoor moeten liegen, manipuleren en bedriegen.

Tiny pretty things verschijnt op 17 maart en kan nu al worden gepre-ordered.

Welkom in de structuurjunkiehemel!

In de eerste week van maart (ja, dat is deze week) verschijnen er maar liefst vijf nieuwe structuurjunkie-producten! Twee nieuwe light-planners (lichtblauw en oranje), een notitieboekje, de to do-lijstjes en de planner extra’s! Ze worden alle vijf uitgebracht in een Art Deco-stijl, en het notitieboekje en de twee planners zijn ook nog eens afgewerkt met leeslintjes en goudfolie.

Ze zien er allemaal supermooi uit en ze matchen (yes!). We raden je dan ook aan om ze even door te bladeren als je in je favoriete boekhandel bent!

De twee planners en het notitieboekje zijn nu leverbaar, de Planner Extra’s en de to do-lijstes kunnen alvast worden gepre-ordered in je favoriete (online) boekhandel.