fbpx

Deze boeken verschijnen in april!

De maand is weer (bijna) om. Dit betekent dat het tijd is om de boeken die in april verschijnen aan te kondigen. Niet alleen brengen we deze maand de gloednieuwe Marissa Meyer uit, maar ook presenteren we graag de nieuwe Structuurjunkie planners om je leven op orde te krijgen! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Datumloze planner

De nieuwe Structuurjunkieplanners

‘’ En je leefde nog gestructureerd en gelukkig ‘’

De nieuwe planners van Structuurjunkie met de herkenbare mooie designs, maken plannen een stuk leuker! Met feedback van gebruikers én nieuwe wensen van Cynthia, verbeterden we de Structuurjunkie-planners. Van klein formaat tot van hout gemaakt; de planners zijn in allerlei verschillende soorten en maten beschikbaar. Heb je vaak dagen die vol staan met afspraken? Dan is de dagplanner perfect voor jou! Heb je liever in één oogopslag een overzicht van wat de week zal brengen, check dan de handige deskplanner!

Verder kan je kiezen of je liever met een gedateerde planner werkt, of zelf de data bijhoudt.

Verschijningsdatum: 19-04-2022

Bekijk de planners hier!

Weekplanner

Daarnaast brengen we van Structuurjunkie de Deskplanner opnieuw uit! En deze keer zijn ze nog beter, want je kan kiezen tussen een dagplanning en een weekplanning. 

De Dagplanner is op veler verzoek uitgebracht. Het blok bevat 55 vellen met daarop de perfect indeling om jouw dagplanning te maken. Ideaal om elke dag opnieuw productief te zijn en goed voor jezelf te zorgen. Noteer je taken, maak je planning en GO GO GO. Bestel hier de dagplanner.

De weekplanner is een oude bekende, maar dan in een nieuw jasje! Deze kun je vanaf eind april bestellen via de pagina van Structuurjunkie.

Verguld

‘’Om te beginnen moet je weten dat het niet mijn vaders schuld was. De pech, de leugens. En zeker de vloek niet. Ik weet dat sommigen hem de schuld ervan zullen geven, maar hij had er weinig mee te maken.’’

De koniging van de sprookjesbewerkingen, Marissa Meyer, is back met een nieuw verhaal. Ditmaal gebaseerd op het sprookje van Repelsteeltje. En het blijft niet bij één boek, want Verguld maakt deel uit van een fantastische nieuwe duologie die je vervoert naar een duistere fantasywereld vol Germaanse mythologie, avontuur en een friends to lovers romance.

Wanneer Serilda één van haar levendige leugens vertelt, krijgt dit de aandacht van de duistere Erlking en zijn groep ondode jagers. Meegenomen in een grimmige wereld waar sinistere wezens haar niet uit het oog verliezen, moet Serilda een onmogelijke taak zien te volbrengen; als het haar niet lukt om stro tot goud te spinnen, zal ze dit met haar leven moeten bekopen. In haar wanhoop verzonken, roept Serilda onbewust een mysterieuze jongen tot hulp. De jongen is bereid Serilda te helpen, maar hier staat wel een prijs tegenover. Liefde was niet bij deze deal inbegrepen.

Met een einde wat je niet snel verwacht, kan het tweede deel niet snel genoeg komen.

Speciale Nederlandse volledig gouden limited edition: met stofomslag, naked cover, goudfolie, gouden schutbladen en goud op snee verkrijgbaar.

Verschijningsdatum: 28-04-2022

Bestel hier Verguld!