Kathelijn Hulshof

Kathelijn Hulshof werd geboren in Sassenheim, een klein dorp in de Bollenstreek, wat haar een liefde voor hyacintenvelden heeft opgeleverd. Ze komt uit een gezin van vier meisjes, waardoor ze altijd wel één zus had waar ze geen ruzie mee had. Toen ze klein was, droomde Kathelijn ervan om een wereldberoemde ballerina te worden. Daarna wilde ze in willekeurige volgorde actrice, topsporter, notaris, conservator en professor worden. Na een avontuur als zelfstandig ondernemer, werkt Kathelijn nu als onderzoeker vastgoedmarkten in Amsterdam.

 

In haar vrije tijd is ze het liefst in de bergen of op het strand, en schrijft ze gedichten en korte verhalen over alle grote kleine dingen die ze meemaakt. In 2018 kreeg Kathelijn de diagnose borderline en begon de warboel in haar hoofd zich eindelijk een beetje te ontrafelen. Een gevalletje borderline is haar eerste boek.

 

Kathelijn woont met haar teckel Pip op blote-voeten-afstand van het strand in Noordwijk. Ze kickboxt met gouden bokshandschoenen,  en haar lievelingsauto is een Land Rover Defender. Graag zo roestig mogelijk.

Boeken door Kathelijn Hulshof

Gevalletje Borderline

Gevalletje borderline