Brooke Saward
Foto: Brooke Saward

Brooke Saward

Brooke Saward (1991, Australië) wist na haar diploma-uitreiking niet zo goed wat ze moest doen. ‘Ik dacht een soort voldoening te voelen, maar ik had me nog nooit minder mezelf gevoeld dan op dat moment.’ In een opwelling boekte ze een enkele vlucht naar Londen. Ze gaf zichzelf een paar maanden de tijd om te sparen en vertrok toen om een jaar lang de wereld rond te reizen. Sindsdien is ze bijna niet meer thuis geweest. Tijdens haar reis begon Brooke met haar blog World of Wanderlust, een online dagboek waarin ze schreef over steden die ze had bezocht, mensen die ze had ontmoet en bestemmingen die ze had bereikt. Het blog kreeg meer en meer lezers, groeide uit tot een online community en werd door Bloglovin’ uitgeroepen tot Reisblog van het Jaar.

 

Brooke deelt op haar blog reistips, lifestyletips, motivatietips, recepten, DIY-projectjes en nog veel meer leuke dingen. De volgende stap was om al deze tips, met nieuwe toevoegingen, lijstjes en foto’s in een boek te verzamelen. Eén ding is zeker: dit boek wakkert je reislust aan!

 

Reizen is echter niet Brooke’s enige passie: thuis in Tasmanië heeft ze een eigen bakkerij, Charlie’s Dessert House, waarvoor ze over de hele wereld kook- en bakcursussen volgt. Daarnaast runt ze samen met haar moeder een bruidsjurkenboetiek.

Boeken door Brooke Saward