WIN een fotoshoot met auteur en fotograaf Marit Hilarius

Heb jij altijd al mooie foto’s van jezelf willen hebben voor Instagram, je blog of om aan je oma cadeau te doen in een lijstje? Dit is je kans! Win een fotoshoot van auteur en fotograaf Marit Hilarius.

In april verscheen Let’s focus van Marit Hilarius. Het is een niet-technische fotografiehandboek: “Gewoon simpel, kort en duidelijk. Er zijn namelijk genoeg fotografieliefhebbers die niet per se een technisch perfect beeld willen schieten, maar gewoon leuke, goede foto’s willen maken.” Marit is ontzettend goed in het maken van simpele, mooie foto’s, die niet zouden misstaan op je Instagramfeed, LinkedIn-pagina, of in een lijstje bij je oma thuis.

Marit Hilarius


Hoe doe je mee?

Word jij helemaal blij van mooie foto’s bekijken van influencers, familie of vrienden? Zou ook wel zulke mooie foto’s van jezelf willen hebben? Ben jij fan van dit boek en wil je een fotoshoot van Marit winnen?  Zo maak je kans:

Deel een slider (dus meerdere foto’s achter elkaar) op Instagram met:
1. Een foto die je gemaakt hebt met behulp van Let’s focus
2. Een foto van Let’s focus (het boek)

Gebruik daarbij #Letswin en tag ons in je foto zodat we jouw foto niet missen!

Wij (en Marit) vinden het natuurlijk extra leuk als je een omschrijving toevoegt met een korte uitleg over hoe je het boek hebt gebruikt, hoe je de instructies hebt ervaren, of gewoon wat je van het boek vond. De win-actie loopt tot 20 oktober 2018 en dan maken we de winnaar bekend via Instagram.

Overige details en voorwaarden:

  • De prijs is exclusief reiskosten
  • De winnaar ontvangt 10 foto’s op webformaat met logo van Marit
  • De winactie geldt voor een persoon óf een koppel óf een dier