fbpx

YALFEST NL (say what?!)

Het is eindelijk zover!  Het evenement waar jullie allemaal op hebben gewacht (tromgeroffel): Blossom Books & Best of YA Books presenteren: YALFEST 2016. In Nederland! YALFEST = Young Adult Literatuur Festival

Dit festival geeft jullie onder andere de kans om internationale auteurs te ontmoeten, workshops te volgen én met elkaar over boeken te praten. Het festival is geïnspireerd op de vele evenementen die in het buitenland voor young adult-lezers worden georganiseerd. In Amerika zijn er talloze events en dit jaar was er voor het eerst ook een in Londen. Daarna kon Nederland natuurlijk niet achterblijven. Blossom Books zorgt er, in samenwerking met Best of YA Books, voor dat ook jullie van een boekenfestival kunnen genieten.

YALFEST 2016  bestaat uit een  auteursprogramma in de grote zaal, een workshopgedeelte met een divers aanbod aan creatieve workshops en een activiteitenhal waar onder andere TUIG Literaire Tattooshop, Post op Pootjes, Versjes van Lars en een live illustrator aanwezig zullen zijn. Daarnaast zullen er uiteraard ook boeken worden verkocht.

De grote vraag is natuurlijk: welke auteurs komen er naar het festival? Helaas voor jullie moeten we dat nog eventjes geheim houden. We kunnen wel één tipje van de sluier oplichten: Tom Ellen & Lucy Ivison, de auteurs van Lobsters, zijn er sowieso bij!

Lijkt het jou het leuk om dit event bij te wonen? YALFEST NL vindt plaats op 24 april 2016, na de tentamens en vóór de examens (geen reden om niet te komen dus),  in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Het programma duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur. De eerste 150 early bird-kaarten kosten € 37,50 per stuk, daarna wordt het event € 42,50. Dit is onder andere inclusief lunch, goodiebag met onder andere een spiksplinternieuw boek van één van de twee uitgeverijen, fotomoment met de auteurs, bookplates met handtekeningen van alle aanwezige auteurs, toegang tot de workshops én alle andere activiteiten.

De kaartverkoop start op 1 oktober 2015. Wij hopen jullie allemaal te zien op 24 april! Voor meer informatie kunnen jullie binnenkort terecht op www.YALFEST.nl.

  • Myrthe
  • 02 sep, 2015
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.