fbpx

Win het volgende TLC-boek met je Instagramfoto!

Ben jij een Lunartic? Plaats een foto van één van de boeken van de (Nederlandse) The Lunar Chronicles op Instagram en win een gesigneerd vervolg!

Lunartics, opgelet

Koop jij de komende maanden een boek van de Nederlandse Lunar Chronicles? Dan maak je kans op een gesigneerd vervolgdeel! Deel een foto van je boek op Instagram met #TheLunarChroniclesNL vóórdat het volgende deel verschijnt, tag @blossombooks in de foto, en wie weet win jij het vervolg, mét bookplate met handtekening van Marissa Meyer.

 

Voorbeeld: je hebt net Cinder gekocht en plaatst voor 15 februari 2017 een foto op Instagram, met hashtag #TheLunarChroniclesNL. Als je @blossombooks in de foto tagt, maak je automatisch kans op een gesigneerd exemplaar van Scarlet.

We doen dit voor elk boek van de serie: met een foto van Scarlet maak je kans op een gesigneerd exemplaar van Cress, met Cress kun je Levana winnen, etc.

 

Verschijningskalender

Om je Instagramfoto op tijd te kunnen plaatsen, is het natuurlijk handig om de verschijningsdata te weten. Komtie!

Cinder 22 januari
Scarlet 15 februari
Cress    20 maart
Levana 15 mei
Winter  26 juni (onder voorbehoud)
Alle sterren 15 juli (onder voorbehoud)

We kiezen op elke verschijningsdatum twee winnaars. Vragen? Reageer op dit bericht of stuur een mailtje naar info[at]blossombooks.nl!

 

 

  • Lotte
  • 18 jan, 2017
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.