fbpx

De ultieme gift guide voor booklovers #2

Het artikel waarvan je wist dat je het nodig had: de ultieme gift guide voor booklovers! (En we zijn uiteraard geheel partijdig.) 


Vorig jaar verblijdden we jullie (hopen we) met de Ultieme gift guide voor booklovers! Weet je niet wat je moet kopen voor die ene vriendin, of vind je het verlanglijstje van je zus onzin en ben je op zoek naar andere, leukere cadeautjes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. En omdat de tijd voortschrijdt en we dit jaar weer een hoop nieuwe dingen gemaakt hebben, presenteren we de Ultieme gift guide voor booklovers #2!

Voor je verder leest: we hebben goed nieuws! Van 6 tot 21 december vieren we Twelve days of Christmas (iets te vroeg, we weten het…). Dat betekent dat er elke werkdag een unieke aanbieding is van één van onze Spread the Booklove-producten! Abonneer je op de Spread the booklove-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.


Type: De dikke-boeken-lezer

Leest alleen maar dikke pillen, want ze kunnen er niet tegen als een boek te snel uit is. Hun aandacht trekken als ze aan het lezen zijn kan alleen maar door het huidige leesvoer uit hun handen te grissen en te verstoppen.

Budget: onder de €5,-

Het tasje I like big books and I cannot lie natuurlijk! Kan niet anders. Maar misschien heeft de dikke-boeken-fanaat ook wel baat bij een pakje sticky notes om hun favoriete fragmenten en citaten bij te houden.

Budget: €5,- tot €10,-

Bescherm de dikke-boeken-lezer tegen onnodige afleidingen en geef ze de mok Disturb at your own risk. Dat is wel waarschuwing genoeg, hopen we.

Budget:
€10,- tot €20,-

Alter ego is het op één-na-dikste boek dat we dit jaar uitgeven (alleen Winter was dikker, met 800 pagina’s), dus deze lezer kan zijn hart ophalen! Als je nog een stap verder wil gaan, dan kan je ze ook in één keer de hele duologie van De Kraaien geven (dat zijn 1168 pagina’s!).

stickynotes_BB
Alter Ego
I like big books_emmareynaert
Screen Shot 2017-11-23 at 11.37.19
BB_TLC_Winter_3D
Screen Shot 2017-11-28 at 11.40.52


Type: de boekenkast-liefhebber

Dit type lezer is vooral bezig met zijn of haar boekenkast en besteedt veel tijd aan het ordenen en opnieuw ordenen van alle boeken. Of het nou op kleur, hoogte, dikte, auteur of serie is, het ziet er altijd pico bello uit!

Budget: onder €5,-

Book jars staan altijd mooi én ze zijn functioneel. Daarnaast kan hij of zij altijd aan de slag met ons mooie Spread the booklove-stickervel om agenda’s, schriften of misschien de boeken zelf mee op te leuken!

Budget: €5,- tot €10,-

Het tasje My bookshelf brings all the boys to the yard is het ultieme cadeau voor dit type lezer. Deze tas is van wat steviger linnen én heeft een bodem, dus daardoor wat meer luxe dan de andere tasjes.

Budget: €10,- tot €20,-

Een van de mooiste boeken die we dit jaar hebben uitgegeven is De Notenkraker met zijn linnen omslag en zijn gouden accenten. Of De slaapster en de spintol! En Iskari. De laatste Namsara staat ook prachtig op een boekenplank.

Screen Shot 2017-11-28 at 11.44.31
IMG_0292
Screen Shot 2017-11-28 at 11.50.20
Screen Shot 2017-11-28 at 11.54.32

Type: De plaatjeskijker
De plaatjeskijker houdt erg van lezen op zich, maar boeken met plaatjes hebben toch een streepje voor. Een mooie illustratie kan het verhaal naar een hoger niveau brengen. *kust vingertoppen*

Budget: onder €5,-

Een boekenlegger, bijvoorbeeld Books are the new black, om wat kleur te brengen! Of een pakje sticky notes.

Budget: €5,- tot €10,-

Met onze leuke stempelset kan dit type lezer zijn of haar boeken opleuken, maar een mooie kussensloop met Read more books erop kan zijn of haar leeshoek ook verfraaien.

Budget: €10,- tot €20,-

Een graphic novel als Iko of Nimona kan een mooi cadeau zijn voor dit type lezer. Net als De slaapster en de spintol of De Notenkraker, die allebei prachtig geïllustreerd zijn.

 

Screen Shot 2017-11-28 at 11.51.59
stempels2
Screen Shot 2017-11-28 at 12.00.51
IMG_2070
Screen Shot 2017-02-22 at 14.41.03
header nimona

De langzame lezer

Houdt erg van lezen en neemt graag de tijd om een boek uit te lezen. Het is niet ongewoon dat hij of zij na drie maanden nog steeds hetzelfde boek leest, terwijl jij al drie boeken verder bent.

Budget: onder €5,-

Dit type lezer heeft erg veel baat bij een goede boekenlegger, want hoe onthoud je anders waar je bent gebleven? Misschien een mooie boekenlegger met Professional fangirl als opdruk.

Budget: €5,- tot €10,-

Misschien een mooi notitieboekje om al zijn of haar gedachten in bij te houden? Bijvoorbeeld deze of deze.

Budget: €10,- tot €20,-

Aan mijn lieve is goed om langzaam te lezen, want het zijn allemaal korte stukjes. Ideaal! Als je geen boek wil geven, maar wel iets boekigs, dan is het een Talk Nerdy to Me-shirt een goed cadeau.

Aan mijn lieve...
IMG_2072
Notebook Blauw BB
Foto Lotte shirt

Meer cadeautjes? Bekijk onze complete Spread the booklove-lijn, en al onze andere boeken. Deel je eigen verlanglijstje met #vooropjeverlanglijstje en help je mede-bookjunkies!

  • Myrthe
  • 28 nov, 2017
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.