Tahereh Mafi Readalong

Als je dit leest, is de Tahereh Mafi-read-a-long in volle gang. We lezen AL HAAR boeken, want binnenkort verschijnen er twee nieuwe. Doe je ook mee?

De read-a-long van de komende weken staat helemaal in het teken van de boeken van Tahereh Mafi.  Het is dé perfecte gelegenheid om alle details van de boeken naar boven te halen voor de release van Heel me, het vierde deel uit de Touching Juliette-serie, en Welkwoud, een prachtig sprookje dat zich in dezelfde wereld afspeelt als Verdermeer. Je kunt nog snel nog mee te doen met onze read-a-long, zodat je weer helemaal up to date bent als deze twee nieuwe titels verschijnen!

#MafiReadalong

Inmiddels is het eerste boek, Verdermeer, al uit en zitten de eerste opdrachten er al op! Deze toffe foto is gemaakt door @turtlebookwurm voor een van de opdrachten tijdens het lezen van Verdermeer. Die papieren roosjes! Dat vosje!

We zijn net begonnen aan Vrees me, het eerste deel van de Touching Juliette-serie. Dus je als je nu mee doet dan ben je precies op tijd om de hele serie met ons mee te lezen!

Hier nog een paar andere foto’s gemaak tijdes de readalong door @lunacourt_, @my.winged.books en @eline.books voor een leuke sfeerimpressie!

 

De planning

Het eerste boek mag er dan al wel op zitten, maar het is natuurlijk altijd fijn om het hele schema even op een rijtje te zetten:

1 tot 10 februari = Verdermeer
11 – 21 februari = Vrees me + Verwoest me
22 februari – 4 maart = Breek me + Versplinter me
4 – 11 maart = Vertrouw me

Tussendoor hebben we een aantal leuke opdrachten voor jullie om uit te voeren en aan het einde van elke leesperiode staan er aantaldiscussie vragen klaar. Je kunt ze vinden op de Facebookpagina van de read-a-long.

Na elke leesperiode willen we een gezamelijke groupchat doen. De eerste groupchat (over Verdermeer) zal plaatsvinden op woensdag 21 februari om 20:00 uur.

 

Leesclub

We gaan proberen om deze readalong af te sluiten met een leesclub over Heel me in een boekhandel; supertof als we dan allemaal bij elkaar komen en de read-a-long met elkaar af kunnen sluiten!

  • Lotte
  • 15 feb, 2018
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.