fbpx

Stel je vraag aan Leigh Bardugo

Heb jij een prangende vraag voor Leigh Bardugo, en is die zó leuk dat hij Dreiging en Duisternis waard is? Klim dan meteen in je toetsenbord, mail ‘m naar ons en wellicht krijg jij na 19 september antwoord van Leigh en als eerste Dreiging en Duisternis thuisgestuurd!

Helaas kan de releaseparty van Dreiging en Duisternis niet doorgaan, maar het interview met Leigh Bardugo gaan we natuurlijk niet afzeggen! Myrthe zal nu zelf met Leigh skypen en haar allemaal prangende vragen voorleggen. En dat zou zomaar jouw vraag kunnen zijn!

Heb jij een hele leuke, maar zeer noodzakelijke vraag voor Leigh (in de categorie: als ik hier geen antwoord op krijg, kan ik echt. nooit. meer. slapen.), dan kun je die mailen naar info[@]blossombooks.nl en wellicht wordt jouw vraag dan aan haar gesteld.

We gaan zoveel mogelijk vragen proberen voor te leggen aan Leigh (afhankelijk van de hoeveelheid inzendingen lukt het misschien wel allemaal!) en zullen haar uiteindelijk laten kiezen wat zij de leukste vraag vond. De inzender van deze vraag krijgt op het moment dat we Dreiging en Duisternis binnen hebben, deze meteen toegestuurd! Je kunt ‘m met een beetje mazzel dus ook nog eerder lezen dan de rest 🙂

In het kort

Omdat we Leigh zoveel mogelijk vragen willen voorleggen, mag iedereen maar één vraag inzenden. Je mag natuurlijk vragen om schrijftips maar ik denk niet dat je daar het boek mee gaat winnen (hint). We zijn dus op zoek naar hele leuke, originele, gekke vragen waardoor het een interview wordt die Leigh nooit meer gaat vergeten! (En het vragen om schrijftips zullen wij wel voor jullie doen).

Je kunt je vraag insturen tot 15 september 2014 naar info[at]blossombooks.nl o.v.v. ‘Vraag voor Leigh Bardugo’.

 

  • Myrthe
  • 12 aug, 2014
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.