fbpx

#Soulmatesisback!

De Soulmates-serie is terug! Spiksplinternieuwe omslagen, nieuwe prijs, maar dezelfde swoonworthy Benedict-broers. We zijn vastbesloten nog veel meer fans te verzamelen voor deze serie. Help je mee?

Soulmates

De Soulmates-serie is dark romance. Veel actie en lots of kissing, dus. In de serie staan Savants centraal: mensen met bijzondere mentale gaven. Als Savant kun je eigenlijk niet gelukkig zijn zonder je soulmate, en je doel is dan ook om die te vinden. In de Soulmates-serie maak je kennis met de Benedict-broers, die allemaal Savant zijn en dus allemaal op zoek naar hun soulmate.

Het verhaal van Sky gaat over de jongste Benedict-broer, Zed. Het speelt zich af in Amerika. Het tweede boek, Het verhaal van Phoenix vindt plaats in Londen, en gaat over Yves. Het derde boek Het verhaal van Crystal, gaat over Xavier en heeft de meest romantische setting: Venetië!

Soulmates is back!

De Soulmates-serie heeft sinds het eerste deel verscheen een die hard-fanclub (Myrthe en ik horen daarbij). De serie liep goed, maar nog niet goed genoeg om deel 4 en 5 ook te vertalen naar het Nederlands. En dat hebben we geweten. We werden overstelpt met e-mails, berichtjes en zelfs een online petitie die allemaal ongeveer dezelfde strekking hadden: wanneer komen de volgende delen? Ik kan niet zonder! 

En als jullie dat allemaal zo massaal zeggen, moeten wij er natuurlijk iets mee. Dus hebben we besloten de serie opnieuw te lanceren! Met genoeg nieuwe fans kunnen we deel 4 en 5 ook vertalen. Help je mee?

Sky

Soulmates actieplan extraordinaire

Een nieuwe serie lanceren doen we natuurlijk niet zomaar. We hebben allerlei toffe plannen bedacht en hopen daarmee zo veel mogelijk nieuwe fans te verzamelen! En natuurlijk helpt het als jullie tegen je vriendinnen, buurmeisjes, nichtjes (of neefjes) vertellen dat deze boeken superleuk én opnieuw verkrijgbaar zijn!

EXTRA Read-a-long voor Soulmates!

Verrassing! In juni lezen we samen de eerste drie Soulmatesboeken en twee korte verhalen. Of je Soulmates nu al hebt gelezen of niet, een read-a-long is altijd leuk! Niets is beter dan samen speculeren over de soulmates van de broers of te fangirlen over de de boeken met mede-fans. Nodig al je vrienden en vriendinne uit om mee te lezen en doe mee met #Soulmatesisback op sociale media! De read-a-long begint op 1 juni met Het verhaal van Sky. Je kunt je ook alvast aanmelden voor het Facebook-event!

scavenger

Soulmates Scavenger Hunt

Om de pret te verhogen, combineren we de read-a-long dit jaar met een Scavenger Hunt.  Op 1 juni zetten we een lijst met opdrachten online. Je hebt de hele maand de tijd om de opdrachten te voltooien, en per opdracht kun je punten verdienen. Je stuurt ons foto’s van de opdrachten als bewijs!

Printable omslagen

Heb je de ‘oude’ serie van Soulmates? Geen nood! Binnenkort delen we printable omslagen, die je om je oude boek heen kunt plakken. Mochten we de andere delen uitgeven, dan heb je in ieder geval de serie compleet!

Liefde voor je leesclub

Heb jij een leesclub? Of wil je er dolgraag eentje beginnen? Stuur ons een leesclubselfie (met alle leden erop) en win een leesclubpakket, inclusief vijf keer Het verhaal van Sky.

En verder…

We gaan nog véél meer toffe dingen doen! We houden je op de hoogte via Twitter, Facebook en Instagram. Praat met ons mee via #Soulmatesisback en volg ons voor meer nieuws en toffe winacties!

  • Lotte
  • 20 mei, 2016
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.