fbpx

Soulmates Scavenger Hunt

Het is juni! Dat betekent dat de Soulmates Read-a-long én de Scavenger Hunt vandaag officieel starten! Klik snel verder voor alle info en de opdrachten!

scavenger2

Hoe het werkt

Een Scavenger Hunt is een spel waarin je zo veel mogelijk opgegeven opdrachten probeert te vervullen. Dit leg je zo veel mogelijk vast op foto’s of filmpjes. Je vindt hieronder een lijst met dertig opdrachten, die allemaal met #Soulmatesisback te maken hebben. Je kunt per opdracht zien hoe veel punten je ermee kunt verdienen. Vervul deze maand zo veel mogelijk opdrachten, deel foto’s en filmpjes met #Soulmatesisback en probeer zo de meeste punten te verdienen!

Wat je moet weten

  • De Scavenger Hunt loopt van 1 juni 2016 tot en met 30 juni 2016
  • Je mag in teams spelen (dan deel je de prijs), maar alleen kan ook
  • Bij een gelijke eindstand in punten, kijken we naar de creativiteit van de deelnemers

Wat je kunt winnen

De winnaar krijgt een Blossom Books-tegoedbon van € 100,- (te besteden aan boeken en non-books naar keuze)! En uiteraard de eeuwige roem, een zelfgemaakte oorkonde én een te gekke junimaand.

De opdrachten

Die vind je hier: Soulmates Scavenger Hunt-opdrachtenlijst

Heel veel succes en plezier! Keep us posted met #Soulmatesisback! En vergeet niet dat de Soulmates Read-a-long ook vandaag begonnen is!

scavenger

  • Lotte
  • 01 jun, 2016
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.