fbpx

Six of Crows release party!

Het is officieel: Leigh Bardugo komt eind oktober naar Nederland! Reserveer de 31ste maar vast in je agenda.
Magic and Mayhem Tour

Magic and Mayhem
Je hebt misschien onze vooraankondiging al gezien (of je hebt ons op Twitter zien fangirlen): Leigh Bardugo’s nieuwe boek Six of Crows komt bijna uit en de setting die we daarin zien is los gebaseerd op, jawel, zeventiende eeuws Amsterdam. Om dat te vieren komt ze met haar Magic and Mayhem tour naar Nederland! Ja, echt!

Op 31 oktober bij Donner in Rotterdam organiseren we een release party waarbij Leigh Bardugo herself aanwezig zal zijn. Wat kun je verwachten? We hebben een interview, spelshow en uiteraard een signeersessie in de planning staan én je kunt met Leigh op de foto. Alhoewel we denken dat LEIGH BARDUGO DIE NAAR NEDERLAND KOMT (!) genoeg reden is om de 31ste vrij te houden in je agenda, krijg je ook nog eens een exclusieve Grisha-goodiebag en een heerlijk stuk Grisha-taart. Oh yeah, count us in.

Best Day Ever (Tangled)
Het evenement begint om 18.30. Je kaartje scoor je hier.

Nog even geduld hebben tot eind oktober dus. Gelukkig hebben we coole plannen om de pijn van het wachten een klein beetje te verzachten. Houd de Blossom Books site dus goed in de gaten!

  • Myrthe
  • 14 sep, 2015
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.