fbpx

Zie ginds komt de stoomboot… – Sinterklaas cadeautips

De Sint is weer in het land, en het feestdagenseizoen is officieel GEOPEND! Wij geven je in dit artikel 15 Sinterklaas cadeautips, voor in je schoen, surprise of de zak van Sinterklaas.

Misschien ben jij wel zo iemand die al in juni gaat nadenken wat je op je verlanglijstje zet voor Sinterklaas (en wat je niet krijgt gaat meteen door naar de lijst voor Kerst). Of misschien denk jij pas na over wat je eigenlijk wilt hebben als je een mail krijgt van lootjestrekken.nl dat je toch écht je lootje in moet gaan vullen. Of wie weet zoek jij wel naar een cadeau wat je iemand kan geven! Hoe dan ook, in dit artikel staan 15 tips voor Sinterklaascadeautjes die echt iedere bookjunkie blij zullen maken.


Schoencadeautjes

Je schoen zetten blijft toch altijd leuk. Wortel in je schoen, verlanglijstje erbij, luidkeels een liedje zingen en dan hopen dat je er de volgende dag een cadeautje in terugvindt (en niet de roe). Hier vijf ideeën voor kleine maar fijne schoencadeautjes.

Cadeautips Sinterklaas 1

Everless – hardcover

Oké, het is misschien eventjes proppen om dit boek in een schoen te krijgen, maar met een beetje geluk lukt het wel. De hardcover van Everless is nu afgeprijsd naar €12,50! Lees hier waarom je Everless echt gelezen moet hebben. Toch liever Everless in paperback? Die is €15,-

Etuitje

Heb je nog een low-buget schoencadeautje nodig? De ‘Book Money‘ en ‘So many Books, So little money‘ portemonneetjes zijn hier echt perfect voor! Ze passen ook veel beter in je schoen dan een boek ;). En ze zijn tot 1 januari te koop met 15% korting.

Ik geef je de zon – dwarsligger

Als je tóch een boek in je schoen wil krijgen, vraag dan een Dwarsligger! Wij zijn natuurlijk geheel partijdig en raden aan dat je de Ik geef je de zon dwarsligger op je verlanglijstje zet. Past precies!

Pin

Nog zo’n klein maar fijn cadeautje, de Proud Bookjunkie emaillen pin: de nieuwste aanwinst in onze shop én te koop een paar boekhandels. Je pint hem op je trui, je wintermuts of natuurlijk op je Spread the booklove tasje, en iedereen weet meteen waar jouw prioriteiten liggen in de kerstvakantie: bij je boek. Obviously.

Damn, Honey!

Dit is zo’n kadootje wat geschikt is voor ie-der-een! En dan bedoelen we ook echt iedereen (oké, boven de 14). Je oma, je broertje, die ene oom die (ongemerkt) altijd nét verkeerde opmerkingen maakt. En hij is ook nog eens lekker betaalbaar, voor maar €5,99.


Surprisecadeautjes

Heb je een bookjunkie getrokken met lootjes trekken? Hier vijf cadeautjes die perfect passen bij de surprise die je in elkaar hebt geknutseld of het gedicht wat je gaat schrijven.

Cadeautips Sinterklaas

Book jar

Is jouw lootje een big spender die écht een beetje te veel geld uitgeeft? Geef ze dan een van de book jar spaarpotjes! Perfect voor elke bookjunkie met een gat in z’n hand.

Structuurjunkie scheurkalender

Als 2018 een hectisch jaar was voor jou (of je lootje) en je wat orde wilt scheppen in de chaos, dan is deze scheurkalender een goede plek om te beginnen. Maakt van elk warhoofd een echte structuurjunkie!

Aan mijn lieve…

Ken je je lootje niet zo goed, of weet je gewoon écht niet wat je moet kopen? Aan mijn lieve… is een perfect cadeautje van jong tot oud, van vage kennis tot beste vriendin.

Mok

Heb je een ijverige student getrokken (of ben jij er een?). De ‘Shut Up, I’m Writing‘ mok is perfect om je te ondersteunen bij alle studie-gerelateerde activiteiten.

Nimona

Is jouw lootje niet zo’n lezer, maar wil je hem/haar toch een duwtje in een boekige richting geven? Kies dan voor Nimona: veel plaatjes, niet te dik, en vooral SUPER grappig.


Pakjesavond

Pakjesavond is natuurlijk voor de échte cadeaus, de grotere niet-zomaar-maar-met-sinterklaas-mag-het cadeaus.

Cadeautips Sinterklaas

Read lampje

Voor de donkere dagen waarop je liever in bed kruipt met een boek dan naar buiten gaat… Het Read LED-lampje maakt elke boekgerelateerde chillsessie nog knusser. Ook gezellig voor op pakjesavond 😉

Lichtjaren

Als je super fan bent van De 100 van Kass Morgan, dan kun je Sinterklaas vragen om Lichtjaren!

De Kraaien giftbox

Met Kaz, Inej en de rest van De Kraaien op avontuur deze winter? Met De Kraaien giftbox zit je goed deze kerstvakantie.

Readers gonna read tas

Je moet natuurlijk ook iets hebben om al je cadeautjes in te vervoeren: onze grote Readers gonna read tas is hier perfect voor. Hij is gemaakt van super stevig én duurzaam fairtrade katoen. Niet alleen een heel mooi, maar ook een verantwoord cadeau dus!

Romeo & Julia

Natuurlijk eindigen we met het kroonjuweel der cadeau-ideeën: Romeo & Julia. Deze mooie klassieker móet je toch in je kast hebben staan?

Heb je nog niet genoeg ideeën opgedaan? Bekijk dan deze gift guide, of deze.

 

  • Blossom Books
  • 23 nov, 2018
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.