fbpx

Shoptips voor nail art

Leuk hoor, zo’n boek over nail art. Maar je hebt er wel ‘gereedschap’ voor nodig! Vertaalster Paulien deelt haar tips voor goede (en goedkope) nail art spulletjes.

foto

Het is fijn als je kunt nail arten (is dat een woord? Nu wel!) zonder dat je daarvoor eerst je hele portemonnee moet leeggooien. Daarom hebben wij vertaalster Paulien gevraagd waar zij haar tools en accessoires heeft gekocht, en of ze nog slimme insider-tips heeft. 

Winkels

Nail ways
De spullen die wij voor de nail art workshops gebruiken, hebben we gekocht via
www.nailways.nl. Ze hebben daar bijna alles wat je maar nodig kunt hebben voor je nagelcreaties. Steentjes, velvetpoeder, glitters en stickertjes, maar ook dotting pennen, UV-lampen en opbergsystemen. Heel handig en helemaal niet zo duur. Als je een echte nail art fan bent, is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Primark
Bij de Primark verkopen ze veel goedkope spulletjes voor nail art. Het assortiment wisselt supersnel!

Hema
Geen Primark in de buurt? Wij vonden afgelopen zaterdag in de Hema een dottingpen, stripers  en strasssteentjes. Waar wij waren lagen ze niet bij de beautydingen, maar in zo’n ‘actierek’ dat meestal vooraan in de winkel staat.

Action
Je moet er even naar zoeken in de Action, maar daar hebben ze soms (en als je geluk hebt) nail art tools, stripers, microbeads, stickertjes…

Hobbywinkel
Voor de uitzinnigste (positief in dit geval) nail art kun je veel coole dingetjes vinden in de hobbywinkel. Glitters, veertjes, kleine kettinkjes, studs en nog veel meer.

Etos/Kruidvat
Natuurlijk hebben ze bij de ‘gewone’ drogist ook veel voor nail art! Essence (te koop bij Kruidvat) heeft een starterskit voor nail art, en Etos heeft stripers in heel veel verschillende kleurtjes.

River Island
Neus bij de River Island ook eens door het beautyschap! Wij zagen daar heel veel plakdingetjes voor op je nagel.

imagesCAI7EEOV


Budgettips

  • In plaats van dezelfde kleuren in mat, glanzend en gel te kopen, kun je ook een matte en gellook topcoat kopen. (Normale topcoat is glanzend.) Matte en gellook topcoat kun je gewoon bij de Hema kopen! 
  • Je kan nagellak mengen op een stuk aluminiumfolie. Handig voor pasteltinten. (Hoef je die niet apart te kopen, je gooit gewoon een beetje wit bij een heftige kleur.)
  • In plaats van een dottingpen, kun je ook iets anders gebruiken met een klein puntje of bolletje. Bijvoorbeeld een satéprikker of de achterkant van een balpen. Dit werkt iets minder makkelijk maar is wel goedkoper. Je kunt ook een speld afknippen en die in het gummetje op de achterkant van een potlood prikken !
  • Lotte
  • 16 sep, 2013
  • 3 reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.